Jump to content

Burada herhangi bir şey yok

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • msuleme
      Yazan: msuleme
      Merhaba arkadaşlar, 
      Dün fark ettim, torpido kapağını açınca kapağı el ile desteklemezsem yere düşer gibi son hızla gibi açılıyor. İncelemeye çalıştım normalde fren mi var, kayış üstünde mi hareket ediyor anlayamadım. Çözüm için önerisi olan var mı? 
      Teşekkürler 
    • Dennis1250
      Yazan: Dennis1250
      Herkese merhabalar .
      Mazda 3 2005 sedan model arabamiza uzaktan calistirma (start stop button) sistemi baglayacagiz .destege ihtiyacim var .mazda 3 2005 kontak calistirma kablolarinin hangisinin 
      Kontak 1 ,kontak 2 ,acc vs oldugunu nasil anlayacagiz ?orjinal renk acilimlari warmidir ?
      Simdiden cook tesekkurler
    • muhammet_cubuk
      Yazan: muhammet_cubuk
      Selamun aleykum. Aracimin teyp ustunde bulunan ekran zaman cogu zaman calismiyor. Bazen kontagi on konumuna getirdigimde aciliyor fakat marsa bastigimda geri gidiyor ekranda isik yaniyor. Klima calisiyor fakat muzik calmiyor. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler.
    • mst1934
      Yazan: mst1934
      Merhaba
      2004 Mazda 3 sedan aracımın sağ arka kapı cam açma düğmesi arızalandı. İnternette ve AliExpress gibi sitelerde bulamadım. Onarımı yapılıyor mu ? Daha önceden bu sorunu yaşayıp çözüm bulan varsa yardımını rica ederim. İsmim mesut yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.




    • Devrim Babacan
      Yazan: Devrim Babacan
      Selam arkadaşlar.
      Önce, bizim kız ya da Volkswagenci arkadaşlardan biri arkadan itti, basınç yaptı da içerde birşeylerin kırılmasına yol açtı diye düşündüm çünkü kolçak kapağı, boşluk varmışçasına sağa sola oynar olmuştu. Bir süre sonra kapak bayağı bir oynar oldu ve en sonunda içeride onu tutan hiç birşey yokmuş gibi sallanmaya başladı ki kapatmak bile gıcık etmeye başlamıştı. İçeride birşey esnedi ve en sonunda menteşeler kırıldı diye düşündüm.
      Bu 1-2 haftalık süreç sonunda (haftasonu) oraları açmaya karar verdim. Olay mahallimiz burası:

       
      Şu arabanın orasını burasını sökmek için AliExpress'ten aldığım turuncu aletlerin biriyle konsolun en arkasını söktüm. Gördüğünüz gibi yaklaşık 8 adet klipsle tutturulmuş. Nazikçe sökebilirsiniz. Gerçi bu fotoğraf işlem tamamlandıktan sonra çekilmiştir.

       
      Açtığımda kolçak kapağı kendiliğinden çıktı, elimde kaldı. Sonra bu manzaraya bakınca aslında hiç birşeyin kırılmamış olduğunu, sadece fotoğrafta görüyor olduğunuz metal silindirlerin zamanla sağa-sola kaydığını fark ettim.

       
      Kolçak kapağını yerleştirip, o metal silindirleri içeri doğru bastırarak itince menteşeler görevine devam etmeye başladı.

       
      Bu problem muhtemel olarak herkesin başına gelebilir. Artık sebebini biliyoruz.
      Görüşmek üzere.
×
×
  • Yeni Oluştur...