Jump to content

2009 Model Mazda 6 Göğüs Erime

aton1981
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar. 2009 model 2. el bir mazda 6 alma arefesindeyim. Son anda  bu bilgiyi öğrendim. Yetkili servisten mantıklı bir cevap alamadım. İlgilendiğim araçta da cam diplerinde hafif akmadan söz etti satıcı. Bu konunun kesin çözümü varmıdır ? Servis ücretsiz değiştiriyor  mu ? Konuya vakıf arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. nesil mazda 3'lerde gördük ama mazda6'larda böyle bir sıkıntı oldu mu tam emin değilim. çoğu mazda kullanıcısının sorunu bedelsiz veya bir miktar bedel karşılığında giderildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, aton1981 :

Selamlar. 2009 model 2. el bir mazda 6 alma arefesindeyim. Son anda  bu bilgiyi öğrendim. Yetkili servisten mantıklı bir cevap alamadım. İlgilendiğim araçta da cam diplerinde hafif akmadan söz etti satıcı. Bu konunun kesin çözümü varmıdır ? Servis ücretsiz değiştiriyor  mu ? Konuya vakıf arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Hem burada hem facebook’ta konu ile ilgili bilgi mevcut. M6’larda da göğüs erimesi, üstünde tornavida ile kurcalanmış gibi deliklerin oluşması durumu var. Yetkili servise gidip kayıt açtırmanız gerekmekte. Aracın fotoğrafları çekilip mazda türkiyeye gönderiliyor. İndirimli değişime onlar karar veriyor. Bu esnada mazda türkiyenin kapılarını, maillerini ve telefonlarını aşındırmak fayda getirebilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben güncel olarak bu durumun çözümü için merakım adına konuyu açmıştım.  Yetkili servisten bilgi aldım. Bakım kayıtlı olmak koşulu ve 200K geçmemek kaydı ile garanti servisi dahilinde %40 ila %60 arasında servis masrafı karşılıyor. Konsol fiyatının ise güncel olarak 4500 TL civarı olduğunu belirtti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, aton1981 :

Ben güncel olarak bu durumun çözümü için merakım adına konuyu açmıştım.  Yetkili servisten bilgi aldım. Bakım kayıtlı olmak koşulu ve 200K geçmemek kaydı ile garanti servisi dahilinde %40 ila %60 arasında servis masrafı karşılıyor. Konsol fiyatının ise güncel olarak 4500 TL civarı olduğunu belirtti.

200k km’yi nerelerinden uydurmuşlar çok merak ediyorum. Aslına bakarsanız zamanında servise uğramayan araçlara da indirim yapıldı. Benimki servis bakımlıydı. Zorla 1500’e değişti. Servis bakımlı olmayan 1700’e değişti. Kafalarına göre takılıyorlar. 

Amerika’daki bültenleri toplayıp mazda’nın nidakule’deki merkezine bile gidebilirsiniz. Sizin baskınıza kalmış artık. Ülkemizde şartlar böyle. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç uğraşabileceğimi zannetmiyorum ki zamanım da hiç yok. Malesef M6 hevesim bu sebeple başlamadan bitiyor. Hani koltuk kırılsa umursamayacağımda göğüslük takıntı halinde bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
1 saat önce, Burak :

Konu hakkında bilgim yoktu. İnan yeni haberim oldu. Konuda da çok bilgi yok ama. 

GH kasa mazda 6 ların hemen hemen hepsin de , bu sorun mevcut . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şoförün önündeki cama aldığımda şeffaf ziebartdan film çektirmişdim,benim araçda belki de konsol erime sorunu yaşamıyorum,sıcaklığın etkisiyle bu erimenin olabilecegini düşunuyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Sıcaklıklığın azda olsa bi etkisi varda kullanılan malzemede bir sıkıntı var. Şuana kadar bu sorunu yaşamayan herhangi bi GH kasa M6 görmedim. Çok büyütülecek bi sorun değil. Uzun süreli binmeyi düşünüyorsanız iyi bi kaplama ustası halledebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...