Jump to content

2011 mazda 3 arka taraftan gelen ses

Fatih karanlık
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eski aracımda arkadan gelen metal sürtme sesi geliyordu, bagaj içinde destek saclarından birisinin puntosu kopmuştu bulana kadar çok uğraşmıştım araba düz yolda giderken ses çıkmazdı hafif eğimli yada bozuk yolda ses yapardı sizde de durum aynı mı? takır tukur gibi değildi ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam punto olayını söyleyecektim Ömer bey söylemiş. 2010 model aracımda da vardı punto atmasından kaynaklı yapıyor. 

Arka koltukları indirip plastik trimleri çıkarttığınızda sacları zorlayın özellikle pandizot altındaki sacı, o sesi duyacaksınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaslar denge cubugu lastikleri, arka z rotlar, on sag tabla ve z rot, sanziman takozu degisti yine ses kesilmedi.aracinda boyle bir ses gelenler bunlari degistirmesin sorun cozulmuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

puntolara baktınız mı? arka plaka lambaları yerinde mi? bazen içeri doğru düşüp tampon içinde tıkırtı yapabiliyor bu da başıma gelmişti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Punto dedik hocam boşa uğraşıyorsunuz. Arka koltukları yatırıp kafanız bagaj içine gelecek şekilde sırt üstü yatın. ve pandizotun oralardaki sacları zorlayın çıt çıt sesi duyacaksınız.

Mazda Ekinci Adem Usta bulmuştu benim aracımda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24.05.2023 at 12:36, Mutlu Tekir :

Tam punto olayını söyleyecektim Ömer bey söylemiş. 2010 model aracımda da vardı punto atmasından kaynaklı yapıyor. 

Arka koltukları indirip plastik trimleri çıkarttığınızda sacları zorlayın özellikle pandizot altındaki sacı, o sesi duyacaksınız.

bu punto olayını makyaj öncesi kasalarda rastlıyorum, eski öğrencimin 2010 mazda sedanındada böyle bir problem olmuştu. gerçi kendisi aracını çok afedersiniz eşşeğin çıkamadığı yerlerde traktör niyetine kulanmıştı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Aracin sokülmedik yeri kalmadi, panzilot, arka yan plastikler, koltuk , arka bagaj kenarliklari , tek degistirmedigim kaldi oda  sag arka amatisor takozu. Bu punta atma isine benzemiyor, bosuna sokup siz sesi buralarda aramayin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...