Jump to content

mazda 2 motorum 1.5 mi 1.3 mü

furkan6788
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazda 2 mevcut yeni aldım ruhsatta farklı yazıyor dynoda farklı çıkıyor motorum 1.3 mü 1.5mi çözemedim arkdaşlar sigortası farkı çıkıyor isimleride

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beygir gücü olarak ruhsat ile dyno eşleşmesi arasında fark olabilir.

Ruhsattaki  güç-kw değeri ile dyno test sonucundaki güç birimi hp olarak gözüküyorsa fark bundan ötürü olabilir. Normalde dyno test sonucunda hem kw  hem hp olarak güç değerleri yazar.

5-10 beygirlik farklar normal karşılanır lakin  sizi yanıltan şey aracın fabrikasyon olarak sunduğu motor/güç seçenekleri dynoda zor ayırt edilecek bir aralıkta olduğu için emin olamamanız. Bence aracın motor havuzunda net olarak yazmıyorsa şasi numaranızı servise iletip servis personelinin araç bilgilerini size geri okuması en sağlıklı bilgi edinimi olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ruhsatta 86kw motor cc ise 1349 ruhsatta yanlış kısaca.. 1.3 motor ve 1.5 şeklinde arabada yazan araç cinside 1.5 diye falan yazıyor. aracı satan 1.3 biliyormuş fakat dynoya soktuğumda bana 86kw dedi tam emin olamadım artık kafam karıştı iyice. aracım mazda 2 2008 model paketini dahi bilmiyorum hepsi aynı nerdeyse fakat yol bilgisayarsız aracım. sadece benzin göstergesi ve km göstergesi. otomatik klima yoktur. şaşe numaram jmzde14j şeklinde gitmektedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...