Jump to content

LPG Dönüşüm Kiti Önerileri


Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mrhb arkdaşlar aracıma yakın zamanda landi ronzo marka sıralı sistem tüp taktırmayı düşünüyorum tüpü antalyada uludağ otogaza taktıracagım usta 2 yıl garantili oldugunu ve herhangibi bir uyumsuzluk sorunun yaşanmadıgını söyledi sizin fikirleriniz nelerdir fiyat olarakta 1.600 lira 10 taksit aracım 1998 323 1.8 tüp taktırınca aracım ne yakar tahmini olarak yaklaşık fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama benimki 323 bi fark yaratırmıki

Son koyduğum linke baktınız mı bilmiyorum zavoliyi önermişler, ben ise brc yi tek geçerim fakat yine dikkat ederseniz taktıracağınız usta biraz da önemli..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım bu işte usta unsuruyla lpg kalitesi %50 önemli landi ronzo araştırmalarıma göre kalitesini kanıtlşamış bir italyan markası ustaya telefonda aracın modelini söyler söylemez bana direk landi ronzo takacaz dedi dier kitleride takıyorlar normalde brc zavoli gibi uludağ otogazda baya duyulmuş bir lpg servisi biraz daha araştırdıktan sonra büyük bi ihtimal orada taktıracagım umarım sıkıntısız bi şekilde bu işi bitirmiş olurum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

2500 devirde iken tekleme yaptığını söyleyen arkadaşlara tavsiyem bende de 99 323 var aynı problemi benim araba da yapıyordu. Gaz ayarı yaptırdığım usta bu araçlarda dereceli eksantrik olduğunu yakıt tasarrufu sağlamak için konduğunu söyledi. Ayar yapınca düzeleceğini belirtti. Ayarları yaptırdım şimdi bir sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerek yok arkadaslar :) brc my 11 serisini taktirdim ne devirlerde titreme var ne bir cekis gücünde zayiflama araci her calistirdigimda otomatik kendisi reset atiyor kendisi aracin motoruna göre deviri ayarliyor yok bilgisayara girme yok ayar yaptirma yok ayarini kendisi yapiyor :) sehir ici sehirler arasi hesapladim ortalama yakit tüketimi 160 tl bence my11 taktirin ayar veya titreme gibi bir sürü sıkıntıdan kurtulun :) 2000 km yaptim simdiye kadar tek kelimeyle mükemmel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Arkadaşlar geçtigimiz cumartesi antalya çevre yolundaki uludağ otogaza tüpü taktırdım.Müşteri memnuniyeti gerçekten üst düzeyde bir işletme landi renzo marka sıralı sistem lpg taktırdım simit tankla artılarını ve eksilerini sizlerle paylaşacagım kullandıkça şehir dışında oldugum için aracımı daha göremedim malesef :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra ...

Arkadaşlar,

Aracımı 3 ay önce aldım. LPG nin ömrü dolmak üzere, yakıtta çok yakıyor. LPG yi sil baştan yeniden yaptırmak istiyorum. Bugün bir ustaya gittim. mimgas 350, brc;450, eğer simit tank yaptırısam 500 dedi, ne diyorsunuz? Mazda için en iyi marka hangisi, bu arada benim araca sıralı olmuyormuş, Herkese iyi formlar. Şimdiden teşekkürler.

Edit : Başlık imla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

derdime bi çare arabam rampa çıkacağını uzaktan sezdimi başlıyor bayılmaya ne yaptımsa düzelmedi.. sonradan oldu bu haller triger değişti.eksoz orta susturucu evin garajına girip çıkarken sürtüyor diye bmw susturucusu taktım sibop ayarı yaptırdım 2300.cc motora uygun tüp vardı ben hepsini söktürüp 1.6 cc motora göre tüp taktırdım aracım 1.6cc dir ne yapmalıyım yardım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

1992 Model 323'üm için hangi sistemi önerirsiniz ve neden söylediğiniz sistem?Yani sebebi nedir mesela neden brc? gibi.Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atiker 500 tl Brc 650 tl Brc taktır derim

Brc Beyin ile soruş yaşamazsın gaz ayarın bozulmaz ayar vidası metal ve alyanlıdır , diğer beyinler gibi plastik vida ve yay yoktur. yakıt tüketimide farkeder Brc nin diyaframı kalitelidir.

Tecrübe ile sabittir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...