Jump to content

Mazda3'e nerede ve nasıl modifiye yapılır ?


Japon
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar öncelikle merhaba

1 ay sonra alacagım mazda 3 icin modifiye planlarım var fakat bunları nerede ve nasıl yaptıracagım konusunda 0 bilgiye sahibim. antalyada yasıyorum burada nasıl yaptırabılırım yada burada olmaz dersenız en yakın nerede olur nasıl olur yardımcı olabılecek arkadaslar varsa bana lutfen fikirlerinizi yazın. bu arada daha araban yok modifiyeye gecmıssın bılader dıyenler varsada 2 ay once motor kazası gecırdım ve yuruyemıyorum 1 ay sonra yurumeye baslıyacagım o yuzden yurudugum gun arabamı almak ıstıyorum. birde soracagım modifiye nasıl olur mesela body kıt secerken internetten beyendıgımızı sıparıs uzerıne mı yoksa calısacagım fırmadaki seceneklermi  daha fazla ? cevap yazan yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkurler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun Recep. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyoruz..

Motor bazında sitede benim bildiğim kadarı ile Mazda3 üne bir modifikasyon yapan olmadı henüz. Zaten bu konuda ciddi sıkıntı da var. Pek kaynak yok ama orjinal Mazda parçaları ile spor tampon takan, bunun dışında Istanbul'da değişik şekillerde fibercilere spoiler, marşpiyel taktıran, yay ve jant değişiminde bulunan arkadaşlarımız var onlar cevap vereceklerdir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun Recep. Modifiyeyle ilgili aklından geçenleri, yaptırmak istediklerinin neler olduklarını belirtirsen sana daha iyi yardımcı oluruz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok tesekkur ederım arkadaslar modifiye derken kesınlıkle komple body kit spoyler xenon kit kaput havalandırma cok ciddi olarak turbo! dusunuorum gerisi bildiginiz seyler jant lastik boya hava filtresi çift eksoz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu dediklerini Vedat arkadaşımız Antalya'dan Adana'ya gelip yaptırıyor,işin uzmanı sayılır bir bildiği var diye düşünüyorum  :) eğer düşünürsen yaptırdığı yerin adresi var ve yardımcı olabileceğini söylemişti  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternette biraz araştır mazda 3 için çok şey bulabilirsin.Modifiye deyince o kadar çok şeyi kapsıyo ki...Senin motorda k&n filtre vardır mesela mazda 3 için kolayca temin edebilirsin.İstanbula yolun düşerse turbodan body kite,helezondan kule gergisine,xenon ki onun orda da kolay halledersin çok şey yapabilirisn.Belki antalyada da vardır ama bilemedğim için bişey diyemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 11 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

bende antalyadayım mazda 3 e aslında pek modıfıyeye gerek olmaz dıye dusunuyorum

ama neler yaptırdıgınıda gormek ısterım resımlerı beklıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra ...

mazda 3 öyle bi arabaki bence arabayı temiz tut yeter. modifiyeye gerek yok.  ;D

zaten arabada tip var. modifiyeye gerek olmayacak tek araba bence. piyasadaki en yakışıklı araba. daha ne modifiyesi olacakki..  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...