Jump to content

Mazda 2 - Yakıt Tüketimi Ortak Konu

kalimero
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

özlem hn bizim test drive 1,3. yakıt 8,2 idi başta şimdi 7,5 e düştü.daha 1000 km ye gelmedi bile.kullanıma bağlı evet ama zaten müşteri test yaparken 50 ile sağdan sağdan gitmiyo ki.ani fren birdan gaz derken aslında daha çok yakması lazım.markası ne olursa olsun o yakıtın aracın damarlarında dolaşması için 10,000 km denir.yani 10,000 km de hala yakıtınız en azından bi ortalamada 6,5 olmadıysa birdaha konuşalım bence  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar merak etmeyin arabada ilerleme var.busefer 33 lt yakıt ile 480 km yol katetti:)ya sabır :D10.000 km ye devam :tey:

yavaş yavaş   alışmaya başlamışsın arabana Özlem abla  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arabada yani mazda 2 mid.versiyonunda yol bilgisayarı yok.sadece depo göstergesi var.ben sadece motorun sesine göre hareket ediyorum.birde devir tablosuna göre.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar merak etmeyin arabada ilerleme var.busefer 33 lt yakıt ile 480 km yol katetti:)ya sabır :D10.000 km ye devam :tey:

Evet size söylemiştik zaten bi 5-10 bin civarı düzelecek diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar da değil benim anlık bazen 50-60 lt/100km diyor arabayı terk edesim geliyor :D

benim arkadaş poloda 99 ltyi gördüğünü idda ediyor kalkışlarda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben korkumdan bakamıyorum belki ben de görebilirim :D

Burak abi taktır şu arabaya tüpü artık yol gaza da rahat rahat dibine kadar bas :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...