Jump to content

Sanal Modifiye(RX-8)


bonanzia
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

m5in1.jpg

Sanal Modifiye yapmıştım önceden paylaşıyım dedim.RX-8 çok severim.İnsanın maddi olarak ağır değişimlere gücü yetmeyebiliyor.Sanal olarak yaparak zevkimizi ortaya koyabiliriz.Gerçi benim zevkim yukardaki gibi değil tam ama olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim görüşüm olarak modifiye yapılacağı zaman sadelik ön planda olması yan taraftaki flame tarzı dışında çok güzel olmuş  O0  hatta o flame daha küçük olup  arka çamurluğa koyabilirsen göze daha iyi hitab eder  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw vinilmiydi neydi aklıma gelmedi flame dedim  ;D  bence biraz daha küçük ve arka çamurlukta daha güzel olur  ;) 

ama böylede çok sırıtmıyor uyumlu duruyor  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazdamodifiye1bv8.th.jpg

Birde sade yaptım.Rengide turkuaz.Farklı bir mazda olsun diye.Aslında elimde bir tane rx-8 ruhuna sadık kalarak yaptığım model var.Çok orjinal ve hız canavarı gibi durdu ama mazda'ya nasıl atacağım bilemiyorum.

Modeli yaparken mazda logosunu baz aldım.Hava girişleri kartal kanadı ve ortada formula arabsı önü oluşuyor.Mazda ile uç anlamında :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu arada "ozanm3" kardeş;Tasarım konusunda çok sevilir zevkimama dediğim gibi bir araba modeli yaptım ulaşamıyorum gerekli merciye MAZDA'da.Böyle oluncada biraz boşa gidiyor o hayal gücü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ellerine sağlık güzel çizimler.. ;) Turkuaz aracı sanırım NFS den alıp photoshopla oynamalar yapmışsın. Başka sitelerde de farklı bir modelini daha gördüm. Güzel olmuş. Aslında bunlar tasarıma fazla girmiyor.. Biraz grafikerlik gibi.. Tasarım biraz daha fiziksel.. Bahsettiğin kendine özgü bir araç var galiba o tasarımdır işte.  ;)

Mazdanın tasarım ofisleriyle ilgili araştırma yapmalısın bence. Facebook ta 2018 model mazda3 için tasarım yarışması düzenlendi ve kazanan tasarımın kilden modeli yapıldı. O yarışma ile ilgili araştırma yaparsan belki bu konuyla ilgili bazı yetkililere ulaşabilirsin..

Bende Endüstri ürünleri tasarımı okuyorum. Eğer sende otomobil tasarımı üzerine gitmek istiyorsan bu bölümü seçebilirsin  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...