Jump to content

Motor Kısmındaki Mitsubishi Amblemi (89-94)

kırmızı_323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba mazdacılar. bende 93 model mazda 323 sedan var. bugün aracın motorunu temizlerken motor bloğunun üzerinde mitsubishi ablemi gördüm ablemin nasıl olduğunu hepiniz bilirsiniz. bu dikkatimi çekti neden acaba mazda marka otomobilimin motor bloğunun üzerinde mitsubishi'nin arması ve yazısı var bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun çok  teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normal mitsubithi markasının ablemi var altındada mitsubishi yazıyor .. bu kadar.

peki tam olarak neyin üstünde yazıyor ??
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda eski modellerinde elektrik aksamı mitsubishi destekliydi yanlış hatırlamıyorsam

armanın olduğu yeri burdan tarif edersen daha açıklayıcı olur ;)

233_16_05_08_4_18_18.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilgin için teşekkür ederim abi. bu resimden yola çıkarsan tam hava filtresinin altında motorun demir aksamının üzerinde çok küçük bi ablem. aynen dediğin gibi bazı elektrik aksamlarının üzerindede mitsubishi yzıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru söyledin abi. mitsubishide baba marka ama dediğiniz gibi elektrik aksamıyla ilgili olabilir .. teşekkür ederim ama sendede 323 varsa yarın bak tam mazda 16 valfve yazan yerin 5 cm üzerine çık derinlemesine aşağıya doğru motor bloğunun üzerine doğru bak tam siyah yuvarlağın yani hava filtresinin alt kısmında kalıyo küçük bi mitsubishinin şu baklava dilimi gibi amblemi varya o var dikkat et abi sende yarın sendede vardır. dikkatimi çekti de ondan. ama bencede gurur verici bişey  dünyada 1000000 km motor ömrü garantisi veren tek marka mitsubishi diye duymuştum sonuçta ikiside japon....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...