Jump to content

Yeni Subaru İmpreza Sedan


halil_i
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3B-697D7IMpsedan1.jpg

0ED9EBC583064CBE9D45492C8FCA41AF.jpg

29E188628A0142FE8A743BD7D3D46C98.jpg

 

Geçtiğimiz yıl baştan aşağı yenilenerek hatchback karoser ile piyasaya sunulan Subaru Impreza’nın Sedan seçeneği, Eylül ayı başında 34.900 YTL’den başlayan fiyatlarla otomobil severlerle buluştu.

Türkiye pazarında ilk etapta 1.5R ve 2.0R motor seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine sunulan Impreza Sedan, farklı model opsiyonları ve geniş aksesuar yelpazesi ile kişisel hayat tarzına uygun seçenekler sunuyor.

Impreza model yelpazesinin genişlemesi ile Subaru’nun pazardaki varlığının hızla güçleneceğini ifade eden Subaru Marka Direktörü Çınar Noyan; “Geçen sene satışa sunduğumuz Hatchback versiyonunun başarısının ardından Impreza Sedan’dan da markamız adına çok büyük katkı bekliyoruz. 4x4 teknolojisinin kullanıcılara sağladığı emniyetli sürüş ve üstün yol tutuş keyfini C segmentinde, rekabetçi bir fiyat ile tüketicilerin beğenisine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hem hatchback hem de sedan karoseri seçenekleri ile artık Impreza, her zevke, her kullanım şekline uygun, kullanıcılarının beklentilerini tam olarak karşılayan bir model oldu. Impreza rakipsiz AWD teknolojisi ve üstün kalitesi ile C segmentinde rekabet kurallarını değiştirecek.” dedi.

Tüm model ve opsiyonlarda standart olarak sunulan AWD ve Boxer motor ayrıcalığının yanı sıra, Impreza Sedan 1.5R modelinin baz opsiyonunda standart donanım olarak teleskopik direksiyon, tam otomatik klima, çift hava yastığı ve 2 DIN tek CD çalarlı teyp bulunuyor. Üst donanımda ise baz versiyona ek olarak, cruise control, deri donanım paketi (deri direksiyon, el freni ve vites topuzu), yan hava yastığı, perde hava yastığı, ön sis farlar ve soğuk iklim paketi (ısıtmalı aynalar, ısıtmalı koltuk ve ısıtmalı silecekler) yer alıyor. Impreza Sedan 1.5R, 107 beygir ve 142Nm/3200rpm tork üretiyor. Aracın yakıt tüketimi ise ortalamada 7.5 (düz vites).

Impreza Sedan 2.0R’ın baz versiyonundaysa, alüminyum alaşımlı jantlar, teleskopik direksiyon, tam otomatik klima, 2 DIN tek CD çalar (4 hoparlör), yan hava yastığı, perde hava yastığı, ön sis farlar ve soğuk iklim paketi (ısıtmalı aynalar, ısıtmalı koltuk ve ısıtmalı silecekler) standart olarak yer alıyor. Üst donanımında ise bunlara ek olarak anahtarsız çalıştırma sistemi, akıllı anahtar, cruise control, 2 DIN altılı CD changer (10 hoparlör) deri donanım paketi (deri direksiyon, el freni ve vites topuzu), araç yol tutuş sistemi (VDC) ve Xenon farlar bulunuyor. Impreza Sedan 2.0R, 150 beygir gücünde ve 196Nm/3200rpm torka sahip. Aracın yakıt tüketimi ise ortalamada 8.4 (düz vites).

Subaru markası ile bütünleşen Symmetrical AWD teknolojisi ve yatay yerleşimli Subaru Boxer Motor, Impreza Sedan’da da güvenlik ve performansın maksimum seviyede yaşanmasını sağlıyor. Bununla birlikte yeni model, tamamen değişen iç ve dış tasarımı ile yeni dünya otomobil standartları ile buluşuyor. Atak ve sportif dış tasarımı, ışık ve gölgeyi uyumla yansıtan panel kıvrımları, çekici ve özgün dizaynı ile Impreza Sedan yaşam tarzıyla fark yaratanlara hitap ediyor. Geliştirilmiş iç tasarımı ile standart üstü düzeyde konfor ve sürüş keyfi vaat eden Impreza Sedan ayrıcalıklı olmanın keyfini hissettiriyor.

not:alıntıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...