Jump to content

Japanparts.com İle İlgili Bir Soru!


kaHEN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.

Merak ediyorum da bu siteden alışveriş yapan oldu mu hiç?

Olduysa ne gibi zorluklarla karşılaştı?

Nasıl getirtti?

Ya da getirebilmek için her hangi bir mazda servisiyle anlaşsak getirmeleri mümkün mü  :) Yardımcı olursanız sevinirim. Kaç gündür merak ediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun zamandır takip ederim orayı.. saglam sitedir, yurtdısı kaynaklı bazı mazda sitelerinde parca satısı yapan bazı kişiler ki genelde replika body-kit falan satanlar genelde önce japanparts tan getirtiyor parcaları sonra onun kalıbını cıkarıp o kalıp üzerinden kendi ürünlerini hazırlayarak satıyorlar.. sadece body değil mazda için ürün hazırlayan japon modifiye firmalarının neredeyse bütün ürünlerini bulmak mümkün.. fiyat olarak ortalamanın üzerinde denilebilir ki japon modifiye sitelerinin geneli bu sekildedir..

bu ve bunun gibi siteler cok ciddi miktarlarda ürün satıyorlar ve piyasadaki yerleri saglam.. güvenilirliklerini saglamıslar ve bunuda tehlikeye atmazlar.. paypal ile de ödeme kabul ediyor zaten, alıcı icin büyük kolaylık.. yalnız mesele alısveris yapmakta değil.. ortak sorun sipariş ettigin ürünü gümrükten alabilmekte.. hic belli olmuyor bazen sipariş ettigin büyük parcalar kapına kadar gelirken bazen ufak tefek siparişlerin gümrüğe takılabiliyor..

servis olayına gelince konusmak lazım tabi.. sonucta yurtdısındaki depolardan parca sipariş edince ellerine geliyor, burdan parca sipariş etmeleri atıyorum Mazda nın Belçika daki deposundan malzeme sipariş etmeleriyle aynı şey midir acıkcası bilmiyorum.. ama sanki fazla bisey farketmez gibime geliyor.. bayilerle de konusulabilir, modifiye işi ile ilgilenen kişilerle de.. tuning isi ile ugrasan arkadaslar her daim bu tür sitelerden her türlü parcayı sipariş edip buradaki kullanıcıya pazarlıyorlar zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkürler bilgiler için murdoc. Ben bi servislerle görüşeyim mümkün mü acaba bu olmadı dediğin gibi tuning isi ile uğraşanlara danışmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra ...

demin sahibinden com daki konsoldan ekran çıkan araç sahibini aradım japanparts tan almış o console ve bi kaç parçayı daha gümrüğe takılmış ve gümrükte ödemek zorunda kalmış aklınızda bulunsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyer yurtdisidan bir sey getirceksen mutlaka UPS,DHL veya FedEX ile yolatmaya zorlayin sirketi. Amerikidada USPS ile gelen urunler ya takilir yada kaybolur.Bide tabi parca fiyatini oldundan daha dusuk yazdirin.Yolalyan frima buna karsi tabiki sigorta pirimini dusurecek ama gumrukten gecirtmek icin daha rahat dusuk fiyatlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...