Jump to content

Devir Sensörü Bozulur Mu?

iap54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

V kayışını ve diğer kayışları takan usta devir sensörü kablosunu v kayışına yakın takmış. Zamanla da kabloyu kesmiş. Yolda giderken önce yüksek devirlerde teklemeye başladı. Sonra da stop etti ve daha da çalışmadı motor. Usta devir sensörünün kesik kablosunu gördü ekledi ama gene de çalışmadı. Uzun bir araştırmadan sonra (beyin benzin motoru falan) başka arıza bulamayınca krank devir sensörünün bozulduğuna hükmetti. Yenisini servise sordum 300 TL. Usta İstanbuldanmı bir yerden bulmuş 170TL. Yeni parça bozulanı kadar baba durmuyor. Belli ki taiwan malı yan sanayi. Sık sık kontrol ediyorum kayış değiyor mu diye. Değmeyecek sekilde takıldı ama olsun :) Bu parça kullanmayla bozulur mu?

KRANK%20DEVIR%20SENSORU.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla hoca sen dedin bende yeni adını duydum:))...bende devir saatinde bi titreme hep var lakin sebep bumu bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet titreme devir sensöründen. Bu parcayı usta ilk taktığında bende de öyle oldu. Parça uyum sağlamadı diye korktum ama sonra ayarı varmış. Usta ayarını yaptı düzeldi şuan. Takılma titreme varsa en yakın elektrikçiye ayarlattır bence. O devri okumadımı çekişi de etkiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...