Jump to content

En İyisini Yapmaya Çalıştık RX-8

Guest momentus1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest momentus1

her ayrıntısı uzerınde yorum yaparak ve bu aracı gercekten sevenler ıle konusarak uzerınde bırseyler yaptık.en basıt ornegı veil side tamponu ıkı sene bekledık:)

arkadaslar yorumlerınız ıcın tesekkur ederım.en guzelı sıze layık

post-0-141695279914_thumb.jpg

post-0-14169527992_thumb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben beğendim.Nedense Ferrari havası olmuş.Sadece Plakanı beğenmedim.Vosvoscu Plakası(VV)

Maksat eleştirmek olsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maşallah kazasız belasız kullanın :nazar: far kaşı baya yakışmış, body-kit te öyle.. sanırım farlarda açık ton filmde var, bende almıştım far ve stoplar için film ama emin olamadım şu ana kadar.. servise yolum düşünce uygulatayım filmleri..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

veil side benim favorimdir, ama anlamadığım neden ikisene bekledin, avustralyadan 1 haftada geliyor komple kit ön, arka, yan, karbon kaput ve spoiler dahil 1500 dolardı sanırım, kargoda 600 dolar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resimli mesajlar silinmiş, arkadaşın bir bildigi vardır diyerek geri getirmedim isterse yeniden yükleriz ya da kendisi arzu ettiği baska resimleri ekler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın sahibini hatırlarsınız momentus_ts kullanıcı adı. (hani spacer ve rx8 jant ilanı vardı satılık) kendiside unutmuş olacak üye olduğunu yeniden üye olmuş.. askere gitmişti.. neyse yeniden hoşgeldin kerim keşke arabayı satmasan binseydin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
Guest momentus1

evet arkadaslarla pastanede kahvalı yaptık :) arabayı gordugun cıvarda oturuyorum.gelseydın sende kahvaltıya katılırdın.keske ınebılseydın taksıden:p

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest momentus1

resimli mesajlar silinmiş, arkadaşın bir bildigi vardır diyerek geri getirmedim isterse yeniden yükleriz ya da kendisi arzu ettiği baska resimleri ekler..

post-0-141695279924_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest momentus1

arabanın sahibini hatırlarsınız momentus_ts kullanıcı adı. (hani spacer ve rx8 jant ilanı vardı satılık) kendiside unutmuş olacak üye olduğunu yeniden üye olmuş.. askere gitmişti.. neyse yeniden hoşgeldin kerim keşke arabayı satmasan binseydin..

momentus_ts sıfremı unutmustum maıl adresımle aynı sıfreydı onuda unutunca baska bır uyelık actım.malum laz olunca unutuyosun bazı seylerı:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest momentus1

http://www.exoticspeed.ca/product_thumb.php?img=images/IMG_2575-S.JPG&w=593&h=480

Şöyle köşeli birşeyde fena olmaz gibi

Sen buna benzer istiyorsun galiba.Buda fena değil

evet buna benzer deyıl ben bunu ıstıyorumda kac para bılıyosundur herhalde .5000 tl cıvarında.benım param olsa almam.hadı ben aldım babam bole bıseye 5000 lıra verdıgımı duysa benı eve almaz:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...