Jump to content

Her gün yeni bir şey öğreniyoruz

kakkako
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ya Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Fatih'in otomatik arabasında bir özellik farkettik, arabanın kontak anahtarını çıkardıktan belli bir süre kadar sonra camlar ve aynalar açılıp kapanabiliyor. Ama benim manuelde olmuyor :'( :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Fatih'in otomatik arabasında bir özellik farkettik, arabanın kontak anahtarını çıkardıktan belli bir süre kadar sonra camlar ve aynalar açılıp kapanabiliyor. Ama benim manuelde olmuyor :'( :kafa:

Bunu  nasil  beceriyorsunuz .?  Benim  arabam  sedan 1.6 TX.

Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapıyı açarsanız o sistem çalışmaz. anahtarı çektikten sonra kapılar kapalıysa 40sn civarı camlar ve aynaları kullanabiliyorsunuz ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bildiğim kapılar açılmadan camları kapatabiliyorsunuz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Camları hatırlamıyorum ama benimkinde aynalar, kapıyı açıp tekrar kapatana kadar, kapatılabiliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...