Jump to content

Mazda3 1.6 MT FULL ne demek?


sencer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar..1 ay kadar önce bi mazda3 almıştım..ben dynamic ve comfort modeli var diye biliyodum (2006'lar için)..ama bu araba ruhsatta MT FULL diye geçiyor..nedir bunun anlamı acaba?bunu almakla iyi mi yapmışım?arabada 8 airbag var,sunroof var,sis farı,park sensörleri var..başka da neyi var bilmiyorum, çünkü ben arabadan anlamam, sadece sürmesini bilirim :)..bu MT FULL denilen şeyin başka ne gibi özellikleri vardır ve nasıl kullanırım bana pratik bi anlatım yapabilirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Model 3 ler için bildikleriniz doğru.

Yani; Dynamic dolu olan, Comfort ise biraz daha az donanımlı olan modelidir.

Sizin bahsettiğiniz "MT Full" diye bir ibare Mazdada yok.

O iş olsa olsa, işi bilmeyen bir Polis memurunun hatasıdır bence.

Anlaşılan aracınız manuel vites ve dynamic model. Ruhsata böyle yazmak istemiş demekki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mt'den kasıt manuel vites olması, otomatik viteslerde at olarak geçer.. full den kasıtta aracın dynamic model olması.. benim ruhsatta da aynısı yazıyor sanırım, ruhsat arabada ama öyle hatırlıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar..ya o kadar acemisiyim ki arabanın,dün arabanın göğüs ışıklandırmaları yanmıyo diye servise götürdüm..meğer direksiyonun sol tarafında far ayarının yanında bi düğme varmış,onu indirmişiz nasıl yaptıysak..adam yukarı kaldırınca yandı ışıklar..yarım saat güldük kendimize..anahtarım bozuldu bu arada,otomatik açma kapama yapamıyorum. servis anahtarın alt tarafı değişecek dedi..fiyat 300 TL. dedi..bi düşüneyim dedim..sonra birisi bi akıl verdi,kaskoya başvur anahtarımı kaybettim diye,yenisini çıkarırlar dedi..kaskoyu bozuyor mu bozmuyor mu bilmiyorum ya bakalım,olmazsa öyle yapacam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...