Jump to content

Kelepir mazda arıyorum

teccol

Tavsiye Edilen Mesajlar

ne arıyorsun, kelepir cx-9 görür mü işini  :2funny:

cx serilerini sevmiyorum  :D 99 familia olabilir şöyle 8500 9000 tl gibi  :dua: nerede o günler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buna benzer bir araç bulursan temizse indirebildiğin kadar indir ve al... hayır dua edersin bana :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-323-hatasiz-323-astina-gt/detay?

evet astina süper araba ama okadar fiyatlara çıksam zaten süper olacak sorcam 9000 e verirlermi  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

quickten tad alamazsın muhtemelen...Full lantisleri veya 626ları gözden geçirmeye ne dersin? Tek kapı focuslarıda incelemeye al illa küçük motor derdimiz yok ise...  oda olmadı 12-13e çok temiz ve kelepir practicalar var, bazılarının sahipleri pazarlık bile kabul etmiyor, o derece kelepir  :2funny:

Bilmiyorum ama practikalar çok çirkin ya  :tey: birtürlü ısınamadım ama dediğin gibi lantisler çok iyi. Motor derdim yok ama çok hızlı ve çok vergili birşey istemiyor. 106 2000 model olduğu için fiyatıda çok makul olduğu için tercih ederim diye düşündüm ama 1,8 familiadan inip 1.4 8 valf 75 bg bir arabaya binmek nasıl hissettirir bilmiorum  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

temiz kullanılmışsa sorun çıkaracağını pek zannetmiyorum ama 1.5 motor araba nasıl olurda 170-200 beygir arası olur  :tey:

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...