Jump to content

2010 CX-9 Şikayeti


atokkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değerli arkadaşlar,2 ay önce CX9 Mazda aldım.Şikayetimi yetkili olduğunu söyleyen burak beye bildirdim.Birkaç gün sonra döndü ve bana yardımcı olamayacağını söyledi.Konu şu; Ben aracımla 190 Km.hızı 5 nci vteste ve 4000 devirde gördüğümde hızım kesiliyor ve yukarı çıkaramıyorum.Nasıl olur 3700 motor,277 beygir gücündekü bir araç 190 Km.de kalır diye düşünürken,benden biriki ay farkla alınan diğer bir arkadaşımızdaki herşeyi ile aynı araç 220 Km.yi görür ve hız kesmez.İtiraz ettim,ya benimkinide hız kesmeyecek şekilde 1000 tl.lik beynini değiştir.eğer tehlikeli, diyor isen diğer aracında hızını kes.Kim bilir böyle kaç araç var.Olmaz böyle saçmalık dedim ve bu konuyu her platformda gündeme getirip konuşup yazacağım diye söylendim.Bundan sonrası Mazdanın kendi bileceği iş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradaki Burak Bey sanırım ben değilim zira böyle bir yetkim  yok ve bana gelmiş bir mesaj hatırlamıyorum :) Gelse de zaten sizi Mazda Çağrı Merkezi ne yönlendirirdim.

İkincisi, şikayetinizi Teknik bölüme taşırım ama öncelikle yeni bir mesaj ile kendinizi tanıtmanız gerekir zira burası sadece tanşma bölümü. Konular bir süre sonra kilitlenir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım aracınız sınırlandırılmış 190kmph'de. bunun orjinal WDS veya MDS cihazlarıyla bağlayarak ortadan kaldırılabilir olması lazım. o da olmadı dediğiniz gibi beyin değişimi gerekebilir. masraflı derseniz bir beyinciye gidin bi baksınlar, tabi bu son çare. beyincinin yapacağı değişiklikler aracınızın elektrik sistemi garantisine sıkıntı getirebilir...

demedi demeyin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hoşgeldiniz, yeni aracınız hayırlı olsun.

2010 mazda 3 sahibiyim, hiç denemedim ama servisim benim aracımda da hız sınırlandırıcı olduğunu söylüyor. Sizin aracınızda da böyle bir durum mevcut herhalde. Araç klavuzlarında araçlar üzerinde teknik değişiklik yapılma hakkı saklı tutulur gibi bir ibare mevcut. Yeni üretilen araçlarda hız sınırlandırıcıı yok ise bu durumda fazla yapılacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Burak'ın da söylediği gibi Mazda Çağrı Merkezine şikayetinizi bildirin. Araştırıp geri dönüş yapıyorlar. Ama sizin mesajınızdan anladığım kadarı ile sınırlandırıcı var.

Burak bu arada sen değilsindir, Mazda da yetkili bir kişi diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende burda bahsetmek istemedim ama bencede bu bir sorun deil mesela bnm aracın 180 de limit devreye giriyor bu sadece mazda da deil tüm japon arabalarda boyle limit devreye giriyor araclarda hele ki 0 almıssan limitör var istersen sen limiti kırabilirsin ama oda biraz tuzlu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 5 yıl sonra ...
52 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Zaten 5 6 tane var Türkiye'de, konuda geçen araç kim bilir nerededir acaba :)

Muhtemelen araç da sahibinde değildir, üyemiz de artık forumu hatırlamıyordur :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...