Jump to content

Cazip Finansman Seçenekleri


MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

MazdaLogo.jpgMazda şimdi iki ayrı finansman seçeneği ile 2011 model bir Mazda sahibi olmak için büyük bir fırsat sunuyor. Mazda2, Mazda3 ve Mazda6 modelleri için geçerli olan bu koşullar ile Mazda'nıza hemen kavuşabilirsiniz.

Ağustos'ta al, Kasım'da ödemeye başla!

Mazda'nın Ağustos ayına özel finansman kampanyası ile araç bedelinin %80'ini, %0.84 faiz oranı ile 48 aya kadar uzayan vadeler ile kredilendirebilirsiniz. Üstelik ödemeleriniz Kasım ayında başlayacak. Bu cazip koşullar ile yepyeni bir Mazda sahibi olmak istemez misiniz?

Balon ödeme seçeneği

Mazda'nın müşterilerine sunduğu diğer bir finansman seçeneği ise balon ödemeli kredi. Araç bedelinin %25'ini son taksitte ödediğiniz balon ödemeli kredide, dilerseniz %0.84'ten başlayan faiz oranlarından yararlanabilir, dilerseniz araç bedelinin %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz. 36 aya kadar uzayan vadeler ve aylık sadece 550TL'den başlayan taksitlerle Mazda'nızı hemen bugün alabilirsiniz.

Mazda'nın sunduğu bu avantajlar hakkında geniş bilgi almak ve 2011 model bir Mazda sahibi olmak için sizi Mazda bayilerine bekliyoruz.

> Alıntıdır; *kaynak:  mazda-tr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda dizel  de  otomatik  gelmiyecek  ise  ford  focus  tdcı  otomatik  için  beklemiyeceğim  temiz  bi  ikinci  el  düşerse  hemen  düşünürüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda ayarlıyor olsa gerek abi ama emin değilim.. Mazda'nın müşterilerine sunduğu diğer bir seçenek diye girmiş lafa, onu sormak lazım bayiye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...