Jump to content

Makyajlı kasa ne zaman çıkar ?


erhan83
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yenisi çıkalı henüz 1,5 yıl oldu birazcık erken yorum yapmış olacağız ama makyajlı kasa 3ler sizce ne zaman çıkar? mazda 3 aşığı olduğum bir otomobil ancak bugün alsam kafama yatmayan bazı tarafları olacak. bir kere beyaz sedan impressivelere hasta oluyorum ön tarafı hariç nerden bakarsam bakayım bir kusur bulamıyorum. ama beyaz olmasından dolayı dahada belirgenleşen o öndeki eblek ifade beni çok üzüyor.. koyu renklerinde aynı şekilde sırıtmıyor ama beyazda araç çok daha başka bir hal alıyor.. acaba makyajlı kasalarda bu ifade değişebilirmi yada birazcık krom çıtalarla süslenebilirmi. ayrıca modası geçmiş 1.6 105 hp motor hiç yakışmıyor bu sanat eserine. birçok rakibi 1.6 motor enaz 125 hp ve çok daha yüksek tork seviyeleri varken bu motorla cazibesini çok düşürüyor.  :(  herşeyi geçtim dsg yi zaten geçtim 5 ileri otomatik şanzıman olsa yinede düşünmeyeceğim ama malesef böyle bir şansımız şimdilik yok. merak ettiğim makyajlı kasada bunlarda bir değişik olabilirmi.  kalite + donanım + sorunsuzluk= fiyat konusunda hiçbir lafım yok. yaparsakda ayıp etmiş oluruz ama standart yokuş kalkış asistanı opsiyon olarakta entegre navigasyon bence olmalı. zaten eş dostla yapılan araba muhabbetlerinde herkez wv, audi, volvo, vs. lerden imrene imrene bahsederken ben aradan mazdadan başka araba almam deyince o şaşkın ifadelerin hedefi oluyorum  ;D donanım ve sosrunsuzluğunu anlattığımda birazcık işi kurtarıyorum ama iş diğer taraflara gelince malesef tıssss  :nea: . duy artık sesimizi mazda bizde mazda-tr.com a girince herkez gibi zengin opsiyon çeşidi olup kendi mazdanı oluştur bölümünden faydalanalım  :kafa: bizim onlardan neyimiz eksik  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sanırım 1.5 yıl daha sürer makyaj olayı, sırıtan surattan kurtulmak için makyajı beklemen gerekmez gider aracın rengine boyatırsın iş hallolur bence :D, ayrıca genelde makyaj olayı ufak tefek dokunuşlarla olur öyle motor ve şanzıman değişmez onlar ancak yeni kasalarda makyajda olsa olsa yurtdışı modellerde olan ama bize gelmeyen birkaç özellik eklenebilir birazda sağına soluna dokunurlar belli belirsiz olur biter, eski kasada uzaktan kumandayla açılan camlar, krom çerçeveler,farklı gösterge renkleri ve iyileştirilmiş motor sesi ve performansı geldi makyajla aynı motor ve şanzımana daha birşey yapacaklarını sanmadığımdan ancak kasa üzerine dokunuşlar bekliyorum ben yenisi için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu sırıtma olayının biraz abartıldığını düşünüyorum. honda binlerce garip gureba city diye bir taşıt sattı. motor konusunda haklısınız en azından turbo bir motor sunmalı mazda ama 1,6 motoru 125 beygir olduğu iddaa edilen atmosferik araçlardan çokta geri kalmıyor. yakıt tüketiminde ve 0-100de bir azalma sağlamayan yeni bir 5 ileri otomatiğin lafta olan güzelliği beni bağlamaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

city konusunda haklısın bence city hondanın yüzkarasıdır. sırıtma olayıda göreceli bir kavram bana göre kötü birbaşkasına göre çok güzel. ama arkadan bakıyorum üzerime atlayacakmış gibi duran bir samuray. önden baktımmı şaka yaptım diyen bir ifade  ;D yani tamamiyle zevk meselesi.. yanlız çok param olsaydı yeni golfün ön tarafını kesip mazda3 e takardım herhalde  :666:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum o zaman ( C X 9 ) alacaksın ki diğer arkadasların senin yanında sessiz kalacak  :2funny:  sor bakalım arkadaslarına  onların arabasımı  yoksa senin araban mı daha cok arıza yapıyor mazdalar kolay arıza yapmaya araclardır unutma...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor konusunu bende taktım.ama suda bır gercek,benzın fıyatlarının el yaktıgı ulkemızde yuksek beygırlı arac alsakta bınebılır mıyız?(düpcüler hariç.... :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkesin görüşüne saygı duymakla beraber bende aracın ön kısmının hakketmediği derecede kötülendiğini düşünenlerdenim. bence alfa giulietta nın daha garip bir ön tasarımı var

post-3431-141695281859_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makyajlı değil de videodaki özelliklerin burada olmasını isterdim.

anahtar bile çok güzel bizimkilerin en sevmediğim özelliği anahtarı.bendeki hb bagaj açma kumanda tuşu bile yok..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Guest Murat KIRBOĞA

Valla ben bu sırıtma işine kafayı hiç takmıyorum. Hatta ön plakayı kare aldım dişlek yaramaz çocuk gibi gözüküyor, çok şeker :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...