Jump to content

Sol ayna ve sağ far


mecazim
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar..

Arabalar konusunda oldukça bilgilsizim.Mecburiyetten araba almak zorundan .Bir tanıdıktan mazda aldım.Memnunum ancak parça konusnda bilgim olmadığından forumdan ihtiyacım olan parça ve bilgileri aramak zorunda kalıyorum..

Öncelikle bana sol elektirikli ayn agerekiyor.açık mavi..Fiyatı nedir yahut nerden uygun rakamada çıkma yad aorijinal bulabilrim..Cahilgörünüp parçalanmak istemiyorum açıkcası..

bir diğe rihitacımsa,,sağ ön sinyalim sanırım temassızlıktan keyfine göre yanıyor..Orjinal ürün haricinde başka bir sinyal duyu takabilrmiyim..ve fiyat konusnda yine biilgi veririseniz sevinirm..

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar...

öncelikle foruma hoşgeldiniz...

aracınızın model detayını verirseniz size yardımcı olmaya çalışırım...

ayrıca mümkünse şase numarasını verirseniz daha makbule geçer. kesin ve net sonuç alırız.

ayrıca yanlışım varsa düzeltin;

sol ayna demişsiniz. komple aynayı neden istiyorsunuz. belki tamir veya kısmen değişme ile kurtulma şansı vardır. masrafı düşürsek fena olmaz mı?

ayrıca sinyalde bir yanmama durumundan bahsetmişsiniz. şayet bu çamurluk sinyali değil de ön (farlarla aynı yerde olan) sinyal ise, komple sinyali değiştirmek yerine bi elektrikçide 3tl ye ampülünü değiştirmek daha yerinde olur... duyu bozuksa elektrikçiler birşeyler uydurur ve halleder diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler..

Okko öncelikle arabam 91 model sedan 323..sol aynanın aynası düştü yada tutacakları deforme olarak kırıldı..Tamir etmeyi hiç düşünmedim gerçi.Ve nerenin bunu tamir edeceğini bilmiyorum.Yani kaprtoacı ve vss..Dediğim gibi oto konusunda ciddi cahilim..Arabayı mecburiyetten aldığımı söyşemiştim..Ben bedensel engelliyim ve araca ihtiyacım olduğun aldım...Araç nekadar yaşına göre toplu olsada,,yine yaşına göre sorunları oluyor.O sonuçla nereye hangi konularda gideceğimi bilmiyorum..Büyüklerimin tavsiyesiyle '' kafadan bir ustay ayada parçaçyı gitme'' uyarısı kulağımda çınlar durur))).Ve forum vasıtasıyla en uygunun hakkettiği rakamda ve yapabileceğim neyse ,,sizlerin yönelendirmesiyle kıs ayoldan yapmak istiyorum...

Sinyal ise farın yanında ..ampullle sorunu yok.duy ve geririsnde sorun var sanırım bağlantılarda..paslı biraz..pas sökücü döktük.biraz gitti ,yeniden eski halini aldı..Elektirikcim ''abi orjinainiall.zaten küçük bir parça .sonra sana sorun çıkarırı ''dedi..

durum bu özetle;

aynamı tamir ettirmeyi düşünürsem '2kimciye'') gidicem..

NOT: banada bostancı dediler ama,,en azında  fiyat yada okkonun dediği gibi tamir alternatifleri varsa bilmek istedim..

teiekkürler ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okkko Mazda muğla bayi,Siz istanbulda nerede oturuyorsunuz ona göre tavsiyede bulunayım.

Aslında bu konuya adem usta'nın el atması lazım : )  :2funny: Sağlıklı bilgi olması için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Size en yakın yer bostancı sanayi,Orada mazda çıkmacısı'da var,Tamir düşünüyorsanda sanayide tampon işyi yapan yerlerle var görüşün ayna için.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biliyorum  göztepe sanayide bildiğim kadarıyla mazda çıkmacı'sı yoktur o yüzden bostancı sanayi'yi önerdim.

Tampon tamiri yapan yer deyin sizin işinizi görür sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...