Jump to content

93 323'üme klima var mı??


bodrumlu mazdacı

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar, benm arabanın klimalı versiyonu da war bildiğiniz gibi, bodrumda yaşadığım için klimasız araba cehennem gibi yazları, az werim alsam da taktırmak istiyorum, ne dersiniz?? satılık tertibat war mı bildiğiniz bi yerde??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tavsiye etmem ama gene siz bilirsiniz sonradan taktırmak 1.300TL civarına mal oluyor heralde, satılık bölümünde arifkonuk adlı üyeydi sanırım ilanı var 95 323 1.5 parça satılık yazıyordu oraya yazın size geri dönüş yapar kendisi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonradan takılmış klimalı 323 ü test etme imkanım oldu, açıkçası şehir dışı sabit hızda gittiğinizde işe yarıyor 90 a sabitler klimayıda açarsanız rahat edersiniz lakin şehir içinde tam tersi, Sorunlara gelirsek %30 hatta %35 daha randımansız çalışacağını tüm klimacılar söyler, beraberinde arızada getirebiliyor rolanti valfi vs gibi, performans kaybı cabası, eğer ki araçta gaz yoksa bir ihtimal takılabilir ama lpg de kullanıyorsanız acizane önermiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi bir işçilikle takılmaz diye bir şey yok

ama takan usta arabayı tanıcak

zaten japon serilerinin üstünde baglatı noktaları hazır diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

velimizde vardı sedan klimalı komple tesisatı ile birlikte hb modeline taktık baya zorladı ama sonunda yaptık ve hiç sorunsuz şekilde çalışıyor şu ama sedandan sedana olsa çok basit oluyor yeterki tesisat ve hava ayar müşürleri vakumları bağlansın hiç bir sıkıntı olmuyor arkdaşlar bire bir orjinali takıldığında ama dışardan uydurma bi klima tavsiye etmem çok sıkıntı yaşanabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginize teşekkürler arkadaşlar, ben aslen 92-97 model 626 hastasıyım, klima için biraz araştrdm , 1500' e çıkan fiyatlat war, bu kadar harcama yapmak yerine, arabam temizdr çok şükür 8500-8250'ye satıp üzerine 1500 koyup klimalı bi 626 almak daha awantajlı gibi geliyo.. (tabi para olunca) ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında en iyisi sıfır almak da.... :)))    onun için de atasözümüz war,'' eski arabayla, çocuklu karıyla yola çıkılmaz'' diye:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...