Jump to content

Lancia Chrysler Birlikteliğinin İlk Meyveleri


Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şirketlerin birleşmesinin ilk sonuçları, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Chrysler’ın mevcut ürün yelpazesini temel alan, dört yeni Lancia modeli olarak karşımıza çıkacak.

asnczx5m.jpg

Bu modeller 300C’yi temel alan Thema, 200 ve üstü açılabilir 200’ü temel alan Flavia ile Flavio cabrio ve Grand Voyager’in Lancia versiyonu olacak.

Ana şirket Fiat’ın önayak olduğu Chrysler/Lancia birleşmesi her iki imalatçıyı Avrupa’da eksiksiz bir model yelpazesine kavuşturmayı amaçlıyor. İngiltere ve İrlanda hariç Avrupa’da tüm Chrysler modelleri Lancia ismiyle satılacak. İngiltere ve İrlanda’daysa Chrysler markası varlığını sürdürecek.

Lancia, Thema’nın Ekim ayında Avrupa’daki galerilerde yerini aldığında, “yönetici salonu” modeli pazarında gerçek bir alternatif olacağını söylüyor.

Lancia Thema iki trim seviyesiyle (Gold ve Platinum) ve üç motor versiyonuyla sunulacak: 8 vitesli otomatik şanzımana sahip 292 beygir gücündeki 3.6 litrelik V6 benzin motoru ve her ikisi de 5 vitesli otomatik şanzımana sahip 190 veya 224 beygir gücündeki 3.0 litrelik V6 dizel motorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...