Jump to content

LPG radyatör suyu azalması


tncyoo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar geçen hafta aldığım Mazda 3 HB otomatik vites BRC marka LPG'li aracımı almadan önce kontrol için Opan'a servise gösterdim usta araca iyi dedi yalnız radyatör suyu azalmış muhtemelen LPG T boru bağlantılarının kontrol edilmesi gerekiyor kaçırıyor olabilir dedi, aracı aldığım arkadaşta geçen ay bakım yaptırırken yine azalmıştı radyatör suyunu tamamlamıştık kontrol ettir dedi. LPG yi aldığım kişi 9 ay önce taktırmış 15 ay garantisi devam ediyor dedi ancak aracın evrakları arasında LPG takan yerin faturası vb hiçbir belge yok, yukarıda belirttiğim sorun garanti kapsamında takılan yere mi götürülmeli yoksa BRC'nin sitesinden herhangi bir BRC bayisi bulup oraya mı götüreyim. Sorunun kaynağı hakkında bir fikriniz var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarı ile BRC aracın kaydını tutuyor. BRC den sorarsan muhtemelen garanti kapsamında mı değil mi bilirler ama çok büyük ihtimalle ufak bir kaçak var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı sorun bendede oldu garantilik bi masrafı yok arkadaşım sadece T şeklinde bi bağlantı var radyatörle beyini birleştiren o değişecek dediler 10 lira herhangi brc yetkili servise git yaptır masraflı bişe değil yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 liralık birşeyse hiç önemli değil tabiki, yarın gidip baktırayım herhangi bir bayiye, teşekkürler yanıtlar için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Benden önceki araç sahibinin montaj yaptırdığı yere götürdüm aracı, servisten T borusunda kaçak var radyatör suyu azaltmış dediler onun için geldim dedim. Gençten bir usta baktı abi T borusu şu diyerek bana gösterdi kaçak olsa radyator suyunun rengi çıkardı temiz burası dedi, eskiden T borusu plastik oluyordu zamanla kaçak oluşuyordu ama artık metal böyle bir sorun yok dedi, başka bir sorun olabilir dedi tamam deyip çıktım 10 gün oldu henüz bir eksilme felan yok radyatör suyunda umarım bi sorun çıkmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla yazın fazla olmuyormu ne bendede olmadı bayadır.Bu arada hocam o T borusundan bi kol tüpün beynine gidiyo oraya bak bide orda bi nemlenme var mı benm orda vardı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...