Jump to content

Mazda 3 Comfort İçin Otomatik Klima


tncyoo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Diğer aracımda otomatik klimayı yaz kış 22-23 dereceye ayarlarım ve klima ile ilgili hiçbir ayarlamaya ihtiyaç duymam. Comfort model aracımda bana göre eksikliklerden bir tanesi manuel klima, bilmediğim bir konu olduğu için size sormak istiyorum bendeki manuel havalandırma klima tertibatını ebayde vs ilanlarını gördüğüm otomatik klima ayar tuş takımını takmak klimayı dijitale çevirmeye yeterli olur mu? bu parça harici nelere ihtiyaç duyulur yada yapılabilir birşeymidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar karmaşık birşeyse bu işe kalkışmam tabiki, 150-200$ gibi bir rakama yapabilecek olursam para ve uğraş veririm yoksa manuele alışırım daha iyi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kontrol panelini değiştirmeden açma kapama kablosuna bir termostat bağlanamaz mı? Bir elektrikçi ile görüşülürse yapılır gibi geliyor bana...

Çünkü yaz-kış sabit bir sıcaklıktan söz ediyoruz 22-23 derece...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kontrol paneli değişecek en başta. O kadar paraya tuşlarını bile alabileceğini sanmıyorum.. ;)

Kontrol paneli değişimi yeterli olsa hemen yaparım ve belirttiğim fiyatın hemen hemen yarısına

aşağıya manuel kontrol paneli 60-70$ düzeyinde otomatiginide 100$ olsun varsın ama sadece onla bitecekse sorun yok zaten. Ekstra gerekecek parçalar konusunda fikrim yok.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007-2008-MAZDA-3-AC-HEAT-CLIMATE-CONTROL-SWITCH-OEM-/220763791746?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item33668c2182#ht_3091wt_761

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aradığın parça BP4M-61-190 olmalı ama kodun son hanesinden %100 emin değilim. Tam doğru kodu bulmak için şase numarasına ihtiyaç var. Bana özel mesaj ile gönderebilirsen bir deneyeyim ;) ama şöyle söyleyebilirim ki fiyatı 1500 TL nin üstünde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1500 civarlarındaysa hiç bakmaya gerek yok Burak bey teşkkür ettim ve bu işe başlamadan vazgeçtim.

Bu bahsettiğim orijinal parça fiyatı. Eğer yurtdışından bulabileceksen belki daha uygun fiyat çıkabilir karşına. Istersen verdiğim kod ile bir arama yap..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kodla hiçbir ürün çıkmadı ebay'de, bu işin pahalıya geleceğini düşünüyorum o yüzden vazgeçtim şimdilik. Yardımlarınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...