Jump to content

Satılık 2009 Mazda3 Impressive


Mert

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracın ilk sahibiyim daha spor ve tek kapı bir araç almak için satıyorum.

Kaza, boya, çizik, vuruk hiçbir kusuru yoktur. KM'si İZMİR - MUĞLA arasında yapıldı. Zaten 30.000 bakımı da Muğla'da Okan Beyin (okkko) servisinde yapılmıştır.

İçinde hiç sigara içilmedi sıfır kokusu gitmesin diye koku bile takmadım o derece yani :) . Galeriler arayıp duruyor fakat kesinlikle biniciye gidecek bir araç benim gözümde. Takas düşünmüyorum.

sahibinden.com ilanı da aşağıdadır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-impressive-sifir-gibi-47013736/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Çok güzel araba.Fiyat da makul.Yeni araba almasaydım seninkine talip olurdum.Bende aynısının siyahından aldım.Hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araca nasıl alıcı çıkmaz, hayret. İkinci eli de hiç yüksek değil bence, 2011 model, impressive bildiğim kadarıyla 43 Bin TL fiyat vermişlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesut abi sağol.

Şans işi evet, bazı ilanlara bakıyorum 40 falan isteyenler var. Herkesin aracı kendine kıymetli geliyor tabiki ama bu araçlara alıcı çıkıyor mu acaba..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıkıyor tabi ki. Ama şöyle; 36 Bin fiyatlı Touring'i aradığımda adam iki dakikada 33.500'e inmişti. 2 gün sonra aradı, gel 33 Bine vereyim dedi de, impressive bulurum umuduyla ilgilenmedim. 1 gün sonra aradığımda 32.500'e anlaştık ama başka yerden taliplisi evvelden aradığı için öncelik onun dedi. Ki o adam aldı da. Özetle yüksek yazanda o fiyata satamıyor.

Ama mesela ben 2004 Mazda 3 Comfort aracımı 22.500'e (ki çok ama çok temizdi) ilana çıkardım, 8 kişiyle mesajlaştım, 3 kişiyle telefonda konuştum, 1'i kaldığım ilden 2 kişi gelip baktı ve 22.300'e sattım. Sahibinden.com da hali hazırda 28 Bin TL'ye bile Comfort var ki artık "oha" demekten başka bir şey kalmıyor.

Allah biliyor ya, yakın olsaydı sizin aracı 34.500 gibi bir rakama rahatlıkla alırdım. Sıfırı 43 Bin civarında olan, 30 Nisan'dan sonra fiyatı artacak olan, birazcık makyaj geçirmiş olsada güncel kasanın aynı olan bir araçta 30 Bin km'lik kullanım için %20 değer kaybı yeter de artar bile. Lpg takılmamış olması bir dezavantaj sayılsa da, bazı hassas bünyeler (misal ben) için daha ideal bir araç konumuna sokabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay be 36 nere 32.500 nere.. İşte dediğimiz gibi ya tutarsa hesabı yapıyorlar galiba, telefonda ya da araca bakarken biraz ısrarcı tavır aldınız mı 2-3 milyar birden iniveriyor fiyat. Koyulan ilanlarda fiyatlara bakınca aracını satmak isteyen kişi belli oluyor zaten. Malum sizin satışınız da öyle olmuş.

33ler teklif ediyorlar bende o fiyata vermek istemiyorum açıkçası. 34 ederi bence. Beklerim olmadı Mayıs ayını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara ortası değil ki :) Ortası Konya Karapınar'ı ile Karaman Ereğli'si arasında bi yerde. Şaka bir tarafa; İzmir'e bir araba için gitmenin mümkünatı yok, çok masraflı olur, araba fiyatından da düşülmez, ederinin altına gitmesi de çok doğru değil... Ama hanımda İzmir Aliağa'dan, gidip bir iki gün kafa dinlemekte mümkün ama işlerin bu kadar yoğun döneminde maalesef olmaz. :)

Biraderimiz bir kaç gün daha yayında tutsun, satılmazsa ve aybaşından sonrada hanımı kandırabilirsem geliriz belki.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı bakalım ilan sonuna kadar yayında tabiki :). Dediğim gibi düşündüğüm rakamın altına vermek istemiyorum, acelem de yok. Nasip bu işler, ne olacağı belli olmaz. Hayırlısı bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

×
×
  • Yeni Oluştur...