Jump to content

98 model familia ya sağ ayna


ahmetcem

Tavsiye Edilen Mesajlar

98 model familia 15 için sağ ayna arıyorum.

daha önce sol aynamı bir otobus kırmıştı. buluncaya kadar akla karayı seçtim. şimdide sağ aynam kırılmış. nasıl olmuş tam bilmiyorum.ama çıldırmak üzereyim. çıkmasına bile 200 lira isteniyor. bulur bulmaz satacagım galiba..Eski kasanın herşeyi bulunurken bu modelin bir aynasını bile bulamıyoruz ya işe bak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işin ilğinç tarafı bir yıl önceki  model familia nın parçaları bile birbirini tutmuyor. yakıtına yol tutuşuna motor sorunsuzluğuna lafım yok ama karoser parçalarını bulmak ölüm gibi.Allah göstermesin bir hata kaza olsa heralde bırakır giderim arabayı..

90 model 323 626 nın parçası heryerde varken 98 familia diyince adamların gözleri ışıldıyor € yu gözlerinde görüyorum adamların

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de tam familia almanın arefesindeydim. Bu başlığı görünce korktum birden. Satan kişiyle anlaştık sayılır. Ama bir şüphe düştü aklıma şimdi. Bu kadar pahalı ve bulması gerçekten zor mu acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankara istanbul gibi buyuk şehirlerdeysen zor değildir. ama bende orjinal olsun hastalıgı var ve aydında orjinal bulamıyorum. bir alt takım rot ve rotiller için bir hafta bekledim.aynayıda buldum ama zor oldu bulunduğum yer açısından.ama çok güzel araçlar kullanımı yakıtı bunları sölememezlik de haksızlık olur. bende satacagım ama yine mazda 98 model olan kasalardan 626 almak istiyorum nasipse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki parça olarak onlarda aynı değil mi? Ben 1 sene 91 model 626 kullandım. Yeni sattım. Bunların parçaları çok rahat bulunuyor ve ucuz. Ama 92-98 ler çok zor diye biliyorum. Hatta yakıtı falan da fazla diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

hala arıyorsanız bende var.önceki arabada değiştirmiştim eskisi kalmıştı evde bi köşede.

değiştirdim çünkü aynanın camı değişmişti,tek ayna bulamadığım için komple değiştirmiştim.

ilgilenirseniz fotoğrafını yollayabilirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...