Jump to content

Mazda'dan 15 Temmuz'a kadar düşük taksitli kredi fırsatı


MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Haziran ayında da atılımlarına devam ediyor…

Mazda’dan bu yaz herkesi Mazda sahibi yapacak ayrıcalıklı bir kampanya daha… 1 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan kampanya kapsamında tüm Mazda modelleri için otomobilseverleri sevindirecek düşük taksitli ödeme fırsatları sunuluyor.

Kampanya süresince Mazda showroomlarını ziyaret edenler, Mazda’nın haşarı küçüğü Mazda2’ye 299TL, Mazda ürün gamının en çok satan ve ödüle doymayan modeli Mazda3’e 399TL, Mazda’nın konforu ve dinamikliği bir arada sunan modeli Mazda6’ya 699TL ve Mazda’nın SUV segmentindeki ödüllü amiral gemisi Mazda CX-9’a ise 1.499TL taksitle sahip olma imkanlarından yararlanabilecekler. 

Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul kampanya ile ilgili olarak: “Mazda olarak yazın gelişiyle birlikte atılımlarımıza hız verdik. 1 Haziran itibariyle başlattığımız ve 15 Temmuz’a kadar devam edecek yepyeni kampanyamız ile Mazda sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak düşük taksitli ödeme fırsatları sunuyoruz. Sunulan avantajlı ödeme planları ile müşterilerimiz yaz ayında uygun koşullarda istedikleri Mazda’nın sahibi olabilecekler” dedi.

Belirtilen taksit tutarları, anlaşmalı finans kurumları tarafından Mazda2, Mazda3 ve Mazda6 için başlangıç modeli araç modelinin %40’ı, Mazda CX-9’da ise %48’i oranında kullandırılan 60 ay vadeli krediler için geçerlidir.

 

Bu kampanya 15 Temmuz 2011 tarihine kadar geçerli olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu akşam bi dolaşıyım bakalım Bülbülleri güzel kampanyaymış yani şimdilik öyle gözüküyor

Erkana selam söyle gidersen :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Duyan da bizi iyice kazıkçı sanacak, önce tatil, sonra CX-9. Bi daha kimseye mal satamıcaz.. :D

Uleyn ben biliyodum sizin kazıkçı olduğunuzu...  :sopa: :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Bu kampanya da Mazda'da beklenen satış adedi artışın sağlamazsa, yönetimin şapkayı önüne koyup düşünme vakti geldi demektir. Mayıs ayı 188 adet satıi oldu.Bakalım haziran da ne olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Guest architect

Mazda Türkiye bu kampanya ile de dibe vurmaya doğru gidiş yönünü yukarı çevirmeyi başaramadı.

Sayın Yurdakul yönetimindeki Mazda Türkiye başarılı değildir.

Her geçengün Mazda kan kaybetmektedir. Sayın Yurdakul'un aktif çalışmalar yapmaya başladığı Mart ayından itibaren satış rakamları da bunu doğrulamaktadır. Aşağıda Mart ayı itibari ile (Mart Ayındaki takas kampayası ile başlayan Mazda pazarlama stratejileri sebebi ile Mart ayı ile başlıyorum rakam vermeye.Rakamlar binek araç rakamlarıdır.)

Mart:122

Nisan: 198

Mayıs:162

Haziran:154

Yurdakul bey inşallah okur bu yazımı.Kendisi bilmelidir ki Mazda Türkiye potansiyel tüketiciye ulaşamıyor. Araba yıkatırken sohbet ederken insanlar önce aracın markasını soruyor sonra da özellikleri ve fiyatını. İnsanlarda Mazda hakkında büyük bir bilgi eksikliği var. Markanın tanıtımı da yapılmadığı için potansiyel müşteride çekingenlik başlıyor markaya karşı.

Buradan yırtınıyoruz Mazda tanıtılmıyor, satış-pazarlama stratejisi yanlış,tamamen bayi üzerine yıkılmış bir pazarlama stratejisi var, sonuç hüsran olacak diye...

Sayın Yurdakul ne düşünüyor bu konuda merak ediyorum.

Bizim 5 kuruş karımız yok hırpalıyoruz kendimizi de Mazda Türkiye ne yapıyor bu konuda.

İnternette Mazda-TR sitesi Mermerlerin eski sitesinin çoğu zaman altında çıkıyor aramalarda.

Mazda neden bu kadar başıboş bir imaj çiziyor merak ediyorum.

Yoksa Mermerler ile arasındaki mahkeme süreci Mazda aleyhinde mi gidiyor da ümidini yitirmiş her an tası tarağı toplayıp gidebilecek bir taşeron firma izlenimi veriyor merak ediyorum doğrusu.

İnsanın aklına her şey geliyor canım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...