Jump to content

LPG Dönüşümü Yapılmış Olarak Sipariş Edilen Mazda


Zotone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değerli arkadaşlar,

Şimdi bazı internet sitelerinde, Mazda 3 lerin sipariş üzerine Barcelona dan LPG dönüşümü yapılmış veya LPG takılabilir hale getirilmiş olarak sipariş verilebildiğini okudum. Tabi araçlardaki bazı parçaları değiştiriyorlarmış. Acaba hangi parçaları değiştiriyorlar? Bu konuda bilgisi olan varmı veya böyle bir bilgiye ulaşabilecek olan varsa, paylaşırsa memnun olurum. Biz bu değişiklikleri burada yaptırabilirmiyiz veya parça siparişi verebilirmiyiz? Teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Mazda 6 lar içinmiş. İngilterede filo kiralama şirketleri için dönüştürülebiliyormuş. Ancak özür diliyorum kaynağı bir türlü bulamadım. Acaba hangi parçaları değiştiriyorlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bp firması bu konuda öncü oldu İngilterede.

Bilindiği gibi Mazda LPG konusunda oldukça muhafazakar bir marka.Özellikle bireysel dönüşümlerde orataya çıkabilecek şikayetlerin markanın güvenilirlik imajını zedeleyeceğini düşündüğünden sanırım 2010 sonuna kadar mesafeli yaklaştı ve kullanıcılarını da LPG dönüşümünden (biraz da aba altından sopa göstererek-garanti dışına çıkarsınız diye) uzak tutmaya çalıştı.

Ancak işin ekonomik tarafı Mazda ya bile dis çöktürdü.Söz konusu BP gibi bir firma olunca(BP İngilterede orta ve üst kademe çalışanlarına Mazda 3 ve Mazda 6 tahsis etmektedir) geri adım attı ve gerekli know-how için destek verdi.Sonuç önce Mazdas 6'larda geçtiğimiz nisan ayında da Mazda 3'lerde dönüşümler yapıldı-devam ediyor. Ardından başka bir global firma da LPG dönüştürülmüş Mazda araçları filo olarak tercih ettiğini bildirdi.

Bu yazıdan çıkarılacak sonuç.

1- Mazda Türkiye de orta üst düzey yöneticileri bu şekilde hedefleyebilir. Trafikte Yönetici kadamesi şu an Passat ve Mondeo kullanmaktadır. Mazda 6 cazip koşullar ile özendirilebilir.Çok iyi reklam olur.

2- Araçlar sıfır alındığında bu dönüşüm yapılarak özellikle anadoluda satışlar artar.

3-Önemli bir LPG kit markası ile ve yakıt tedarikçisi ile anlaşılıp, tüketiciye güven verilerek LPG imajı arttırılır, Mazda anlaşma yaptığı daha güçlü firmalardan reklam-sponsorluk vs gibi kolay ulaşılabilir PR hizmeti alır. Marka görünürlüğünü artıtır.

4-Benim gibi tanıtım işlerinde amatörce kafa yoranın aklına bunlar geliyorsa profesyoneller eminim çok daha uzun soluklu ve stratejik çıkarlar da sağlarlar bu konuda.

REKLAMIN KÖTÜSÜ YOKTUR.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...