Jump to content
  • MazdaClubTR
    MazdaClubTR

    İlgilendiğim içerikleri nasıl takip edip bilgilendirme alabilirim ?

    Sitemizin en önemli fonksiyonlarından birisi Takip seçeneğidir.

    Takip seçeneği sayesinde ilgilendiğiniz tüm içerik ( bölüm, konu, haber, albüm, resim, kişi, doküman v.b. ) ile ilgili bilgilendirmeleri alabilir, hiç vakit kaybetmeden etkin bir şekilde bilgilendirilirsiniz.

    Takip seçeneklerine Bildirim Ayarları menüsünden ulaşabilirsiniz. Bildirim Ayarlarına şekilde görüldüğü gibi sağ üst menü dünya işareti simgesine tıkladığınızda açılan pencerenin  köşesinden veya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    MazdaClubTR-Snip22.JPG

    Bildirim ayarlarında öncelikle otomatik takip seçeneklerinizi ayarlayalım;

    MazdaClubTR-Snip23.JPGGönderdiğim içerikleri otomatik takip et seçeneği ile gönderdiğiniz yani size ait olan içerikleri otomatik olarak takip edebilirsiniz. Böylelikle ek bir işlem yapmanıza gerek kalmadan içeriği gönderdiğinizde otomatik takip etmeye başlar, güncellemeler konusunda bilgilendirilirsiniz.

    Cevap yazdığım konuları otomatik takip et seçeneği ile de size ait olmayan ama cevap vererek katkıda bulunduğunuz içeriklerdeki güncellemelerden haberdar edilirsiniz.

    Neleri otomatik takip edeceğimizi veya etmeyeceğimizi ayarladık, şimdi bu takipler konusunda ne sıklıkta bilgilendirme alacağımızı ayarlayalım.

    Anında haberdar edilmenizi Her yeni içerik eklendiğinde bir bildirim gönder seçeneğinden sağlayabilirsiniz. Diğer seçenekler bundan daha seyrek bildirim almanızı sağlayacaktır.

    Peki sadece otomatik takip seçenekleriniz mi var ? Hayır. Aşağıdaki şekillerde de görebileceğiniz gibi sitede dilediğiniz tüm içeriklerde az çok aynı yerde Takip Et seçeneğini görüyor olacaksınız. Takip et seçeneğinin üstüne tıkladığınızda bu içeriği takip edebilir, yanında yazan rakama tıkladığınızda bu içeriği kimler takip ediyor görebilirsiniz

    MazdaClubTR-Snip31.JPG     MazdaClubTR-Snip32.JPG

    Takip ettiğiniz konular ile ilgili ayarların yanında hangi konuları takip ettiğinizi görmek ve bu konuda değişiklik yapmak için Takip Ettiğim İçerikler linkini tıklayıp dilediğiniz içerikleri takibi bırakabilir takip seçeneklerini değiştirebilirsiniz

    Sitede takip edebileceğiniz içerikler ise şunlardır.

    Sitedeki bölümleri. ( Bu bölüme açılan tüm konulardan haberdar olmanızı sağlar )

    MazdaClubTR-Snip24.JPG

    Sitedeki konuları. ( Bu konulara yazılan tüm cevaplardan haberdar olmanızı sağlar )

    MazdaClubTR-Snip25.JPG

    Kişileri. ( Bu kişinin oluşturduğu tüm içeriklerden haberdar olmanızı sağlar )

    MazdaClubTR-Snip26.JPG

    Albüm kategorileri, albüm ve fotoğrafları

    MazdaClubTR-Snip27.JPG

    MazdaClubTR-Snip28.JPG

    ve diğer bölümleri

    MazdaClubTR-Snip29.JPGMazdaClubTR-Snip30.JPG




    Kullanıcı Yorumları

    Tavsiye Edilen Yorumlar

    Henüz görüntülenecek bir yorum yok


×
×
  • Yeni Oluştur...