Jump to content

Hafta sonu bakıma giriyorum yardım!!


roadless_2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkdaşlar cumartesi günü aracımı bakıma sokacagım triger yağ ve ön takımdan çukurlara girince gelen toktok diye sesin kaynagı neyse onları yaptıracagım yani agır bakım diye biliriz bunun bana ortalama maliyeti ne olur birde şurasınada baktır diye tavsiyede bulunabilirseniz çok sevirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım adem usta biran önce yazımı fark eder :) cumartesiye kadar en azından birazda olsa ortalama bir fiyat fikrim olsa iyi olacak sanayideki ustaların çogu ne kadar geçirebilirim diye hesap yapıyorlar güvenilir usta bulmak zor oldu :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1998 626 aracıma Adem usta'da yapılan ilk bakım.

- Ön kulak

- Arka kulak

- Sağ üst kulak

- 4 adet salıncak burç

- 2 adet rot kol

- 2 adet ön Z rot kol

- 4 amortisör körük

- Antifriz

- Termostat

Tüm bu değişimler ,aracın bilgisayara bağlanıp değerlendirilmesi

Malzeme Fiyat- 405 TL

İşçilik bedeli - Uygun

Bu listeye bakarsak sizin aracınızın bakımı malzeme (sadece tahmin) 220-250 Tl olabilir.İşçilikten gözünüz korkmasın ,şüpheniz olmasın Adem usta yıkıcı değil yapıcı ustadır :) içtiğiniz çay ve edeceğiniz sohbetin bedeli -paha biçilemez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim kayınpeder Antalyalı ve taksici. Onun tavsiyesi ile aracımdaki bir sorun için Akdeniz sanayideki ( yeni sanayi)  5007 sokaktaki  Abidin Usta ya gitmiştik. Adam işten anlıyor gibi geldi bana.

Ona gitmeyi düşünürseniz gerekirse kayınpedere aratırız. selamlı gidersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim bi kaç tane usta ögrendim yarın sabahtan çıkıp hepsinden fiyat alıp birine girecegim acil yerlerini yaptırıp haftayada landirenzo lpg sistemini taktıracagım nasip olursa taksitle 1600liraya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkdaşlar bakımı yaptırdım toplamda 450lira malzeme parası 80lirada işçilik verdim fakat canımı sıkan bişey gördüm familialarda karter koruması yokmu benimkinde yok takaack bi yerde yok aracımı biraz düşürmeyi düşünüyordum ama karter koruması olmayınca gözüm korktu oraya demirden bişey uydurulamaz mı yaptıran varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Bu arada forum sitemiz çok aktif değil diger club sitelerine göre yanlış anlaşılmasın söylemek istedigim biraz daha aktifleştirmemiz lazım.;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra ...

Hadi hayırlı olsun ,gözün arkada kalmaz merak etme.Ben de Şubat gibi gitmeyi düşünüyorum.Ademin çayını içmeden dönme sakın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 salıncak burcu

2 rot başı 175 tl ye yaptırdım işçilik dahil.

valla bu fiyatları görünce bandırmadan istanbula gidip adem ustanın çayını içmek geldi içimden :) her ne kadar tanımasamda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...