Jump to content

Geri Vites Müşürü ve Bazı Boştaki Soketler Hakkında


uzunsalih
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 94 323 sedan aracım bir süre önce geri vites müşürünün çalışmadığını fark ettim buna bağlı olarak geri vites sensörüde devreye girmiyor. ayrıca hareket halindeykende km göstergesi gitti :) üst üste geldi yani. motor kaputunu açıp bi bakayım dedim geri vites müşürünün bir kablosu kopmuş olduğunu gördüm. 1. soru bu kablo yerine takılırmı yoksa müşürmü değişecek. 2 kilometre halatı denilen şey nerede. birde motorun akü taraflarında bazı kablo ve soketler boş ? yardımcı olacak kimse varmı ! bulunduğum şehirde bu arabadan anlayan bir usta yok ne yazıkki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sadece bazı konularda yardım edebilrim birincisi boştaki soketler bendede var klima için hazır tesisat bildiğim kadarıyla eğer klima yoksa dediğim gibidir ama genede bir fotosunu çek bırak karşılaştıralım , km halatıda şanzımana bağlanması gerek benimki oto vites olduğundan tam yerini biliyorum manuelde tam nerede bilemiyorum ama böle yatım parmak kalınlığında siyah sert bir kablodur, km halatı 2 parça olup orjinali serviste 150 tl civarıydı en son sorduğumda, müşürün eğer takıldığı yer değişiyor galiba; değişip deneyin bir, bazen deneme yanılma yolu gerekebiliyor. kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  Öncelikle teşekür ederim. bu geri vites mşürünün arkasındaki kablo bağlantı noktaları sabitmi yoksa soketlimi ? soketli ise çıkara bilirim ve lehim atarım. birde 94 323 km halatı 150tl edermi yaww çok pahallıymış... yan sanayisi varmı acaba burada gerci servis yok parca sıkıntısı da çok bu arada klima dediniz sonradan taktırmak çok pahallı olrmu. ben bu arabayı almadan önce bir arabada gördüm sonradan takılmış bi düğmeye bastı devreye girdi pahalımıdır acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş klima herhalde 1500 tl kadar, düğmeside direksiyonun sağında o boş olan düğme yerine takılıyor, km halatının yan sanayisi olabilir sormak gerek, müşüre gelince bir sök bak tamir etmeyi dene, olmasa zaten yenisini alman gerekir yapacak bişe yok. bide bişey sorayım araban sedanmı yoksa HB mi.?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üyelik bilgilerini güncelleyip aracın bilgilerini tam yazmanı öneririm bu tip durumlarda cevap yazacak kişiler daha net bilgi verebilir , gelişmeleri yaz bizde bilgilenmiş olalım. kolay gelsin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uyarı için teşekürler. hemen halletim. bu arada aracıma kızmızı ışıkta beklerken arkadan çarptılar mecbur sanayiye girecek o arada onlarada baktırıcam artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah razı olsun. aracın bagajı tanponu reflektör ve sinyalleri gitti hani sedan aracım Hb oldu desem yeridir. karşı taraf %100 suçlu olduğu için masrafım gitmeyecek ama uzun bir süre araçsız kalıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kimdi o trafik canavarı, öle hızlı çarpmış, bu şekil hasar verdirmiş araca ya. çok geçmiş olsun tekrardan kardeşim. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekür ederim. valla arkadaş hiç frene basmamış zaten çarpınca önüne bakımış gerci fren tutmadı falan dedi ama 2011 model renault fullvans aracın freninin tutmaması pek inandırıcı olmadı... allah sizleri korusun inşaallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...