Jump to content

Benzin Depo Sorunu


kyo35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar benim depo çatlaktı ve 1 yıldan fazla süredir benzin koymuyordum. Şimdi çıkma bir depo buldum ve onu monte ettircem. Öncelikle sorularım

1)Depo yu monte ettiğimizde "depo içi benzin pompası" yenilenecek mi_?

2) Borular Muhtemelen kurumuş olabilir. Borular nasıl temizlenebilir?

3)Benzin Otomatiği almama gerek var mı_?

4) Bu durumun motora yansıyacak sorunları neler olabilir_?

Şimdiden bilgilendirmeniz için teşekkürler...

Cümleten Hayırlı Huzurlu Kazasız Belasız Bayramlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

        Sn kyo35 depo çıkma olduğundan araca takmadan önce iyice temizletmeliydin , temizliğinden emin değilsen temizletmeden kullanma gerçi benzin filtresi gene gerekeni yapıp pisliği tutacaktır ama genede emin olmak için baktır.

        Depoda benzin pompası yoktur, bizim araçlarda sadece benzin otomotiği vardır, deponun orada benzin gösterge şamandrası mevcuttur.

        Benzin otomotiği gerekip gerekmediği anca depoya benzin koyup marşa basınca belli olur eğer otomatik sızıntı yapıyosa değişmesi gerekebilir, sıkıntı yok ise devam edersiniz.

        Hortumlara falan yapacak bişey yok belki sökülüp hava basılabilir en azından tozu kiri atması için , bana kalsa onada gerek yok benzin filtresi yeni olsun, o gelecek olan pisliği zaten süzecektir.

        Eğer tıkanıklık olursa benzin taşıma sisteminde araç benzinde iyi çalışmaz tutukluk yapar , pislik benzin memelerini tıkıyabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

No Fear Kardeşim Her zaman yardımıma koşuyorsun :D Allah razı olsun. Çarşamba günü Alıcam depoyu. Benzin filtresi ve Benzin otomatiğini sıfırdan aldım duruyorlar. Ben hortumlardan korkuyorum. 1 yıldan fazladır motor benzin görmedi. Hortumlar patlamasın yanmayalım arabada Allah(c.c) korusun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japon Parçaçı depoyu taktır ama hortumlarını kontrol ettir dedi. Allah Muhafaza araç sıcakken çıkar yakar falan dedi. Bende Yarın Nasipse hortumlar için gidicem. Daha filtreyide takmadık. Benzin Filtre yeri nerdedir acaba_?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Hortumları kontrol ettirmeye ne hacet? Al yenisini gitsin otomatiği vs yi almışsın depoyu almışsın hortum dediğin kaç paraki? Sağlam olsalar bile sonuçta kaç yıllık malzemeler ve 1 yıldırda hiç devridaim yapmamışlar sonuçta sağlam olsa nekadar sağlam olabilirki şimdi sorun çıkarmasa 1 ay sonra seyir halindeyken sızıntı yapmıyacağının bir garantisi yok sonuçta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...