Jump to content

Nasıl Ekstra 20-30 Beygir Alınır?


ozgur2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

  Arabamdan genel olarak çok memnun olmakla birlikte motoru keşke biraz daha güçlü olsaydı demekten de kendimi bir türlü alamıyorum  ( bir de AT keşke 5 kademeli olsaydı demekten ). İstediğim güç artışı öyle turbo ya da supercharger gerektirecek kadar büyük bir artış değil, 20-30 hp bir artış benim için yeterli. Bunu gerçekleştirirken tek bir isteğim var, o da aracımın garanti kapsamından çıkmaması.

  Bu konuda bilgisi olan ( özellikle yetkili servislerden ), yardımcı olabilecek var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

atmosferik ve +20,30 hp  8:) turbo motor deseydiniz sadece chip tuning ile en az 30 hp olabilirdi ama şu haliyle biraz sıkıntılı artış olabilir

chip tuning ile %6 ile %9 arası güç kazanıldığını biliyorum atmosferik motorlu araçlarda belki destekleyici ürünlerle gücü dahada artırabilirsiniz hava filtresi egsoz(egzos) ile.Buji kabloları değişebilir belki o kısımları chip tuning yapan yerlerle konuşursanız daha rahat bilgi alırsınız

sprint booster taktırmayı denediniz mi elektronik gaz kontrollü araçlarda tepki süresini azaltıyormuş , kullanan br kaç tanıdığım oldu gayet memnun kalmışlardı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

Bende aracın bütün özelliklerinden fazlasıyla memnunum. Tabi motor daha güçlü olsa hiç fena olmaz. Ben de bulgularla ilgileniyorum. Bir iki yıl sonra motoru geliştirmeyi düşününeceğim.

Peki bu uygulamalar motorun dayanıklılığını ve diğer parçlarını olumsuz etkiler mi?

Mesela bu nasıldır? http://www.x-tremetuning.com/shop/index.php?product_id=1834&target=products

Mesela : http://www.modifiye.com.tr/tuning/4800-206-Mazda-3-1-6-16V-Cold-Air-Kit.aspx

Mesela : http://www.modifiye.com.tr/tuning/2461-206-Simota-Universal-Karbon-Hava-Filtre.aspx

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atmosferik olarak yazlıma dokunmadan hava filtresi ,buji, buji kablosu, headersla max 10bg alırsınız. 2000 lirayı bulur. Gereksiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar almanyadan bi site türkçe destekl, 43 beygir artış için 229 € istiyorlar sizce gerçekçimidir almayı düşünüyorum montajıda çok  basitmiş    http://www.racechip.de/RaceChip-Teknik-12i.html  değerlendirirmisiniz lütfen

kesinlikle sacmalık olamaz.. bnm aracım farklı bir arac fazla da  yorum  yapmak istemiyorum ancak bn aracıma 2000 3000 tl harcamama ragmen zar zor 20 25 beygir alabiliyorsam ee varıp da siz dusunun artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Superchargerla tabikide olur turboyla aynı olur turbodan tek farkı manifold  ve yağlama kanallarına gerek yok. sc de de fazladan kayış ve gergi lazım. Her ikisinde de yazılımı değiştirmek gerekli.

O linkdeki cihazlar turbo motorlar hariç hiç bir işe yaramaz. Sakına paranızı boşuna çöpe atmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Üzüleceğimi sanmıyorum, olsa olsa kardeşim kadar sevdiğim bir arkadaşım adına sevinirim sadece  :2funny:

bu lafın üstüne senle beraber kadiri ezmeye varım sonuna dek :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 10 ay sonra ...

arkadaşlar bu tür şeyleri arabalara pek tavsiye etmiyorlar. orijinali neyse o diyorlar. motora çok zararlı olduğunu söyleyen ustalarla konuştum. motoru kısa zamanda yeyip bitirir demişlerdi. bence çok performanslı araç istiyosanız Mazda 3 ü bi nevi hiç tercih etmemeniz gerekirdi. zaten tüp de atıldıysa performansı yeterince de düşüyor aracın maalesef..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra ...

Peki arkadaşlar chip takıldığı zaman araç garantiden çıkıyormu? Eğer çıkıyorsa; Bu chip lerin 5 dakkada sökülüp takılabileceği yazıyor, yani aracı servise götürmeden önce söküp, servisten çıkarınca geri taksak, acaba servis bunu farkedermi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

garanti kısmını bilmem de, bu araç anladığım kadarıyla normalde fazla hava alması için sinyal gönderiyor. bu da normalden fazla benzin yakacağı anlamına gelir. %7 beygir arttı da % kaç yakıt artacak yazmamış :D ayrıca araçlarımızda katalitik konvertör var, emisyon artınca nasıl davranır onu da bilmiyorum. 60 lira çok para da değil aslında. deneyen birilerini bulup yorumunu almak lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 11 ay sonra ...

İridyum buji İfr modelleri var 10-20 beygır arası fark eder bırde ıyı bır hava fıltresı ıle ıstegıne ulasabılırsın hemde ucuz ve orjınalliği bozmadan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...