Jump to content

Mazda3 Autobild'in 100.000 km testini üstün başarıyla tamamladı

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sadece bir tane önemsiz arıza yaşadı -  bagaj kapağındaki arızalı bir plastik klips...

bu nasıl bir arızadır..bilen var mı  acaba

Aracı o kadar kullanan var bagaj kapağından sorun yaşayan görmedim hiç, kusur bulamamış olmamak için yapmışlardır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• okkko

4

• İlhan

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Paylaşım için teşekkürler.

VW hakkında ne söylense boş ,yetkili serviste çalışan arkadaşlar var.Geçen gün bire bir şahit olduğu bir olayı anlattı.

Adam elinde 70 bin nakit para ile gelir ve Jetta dizel almak istediğini söyler,satış elemanı şu an ellerinde olmadığını ,istenilen aracın  " 2012 Nisan "ayında geleceğini söyler.Adam "tamam beklerim" diyerek çıkar.

Bu durum da fırsata dönüştürebilir, yeni açılacak bayilerimiz mümkün olduğunca VW bayilerinin yanına açılsın böylelikle elinde para olup VW alamayanları önce özel eğitimli empatik satış temsilcilerimiz kahve içerken bir güzel teselli eder ve bu arada hazır elinde bolca bulunan Mazda'lardan satabilir tanrı misafiri ziyaretçilerine,  "Teselli Mazda'da..."  Müşteriye ulaşıcam diye Çin arabasıyla beraber  satacağına böyle yapsınlar daha iyi en azından cebinde fazlasıyla parası olduğunu bilirsinin gelen müşterinin, gerisi kolay araçlar zaten daha iyi kalite , Almanlar bile kabullendi bunu yıllardır Mazda'nın test sonuçları hep böyle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest Coriolis

necip Türk milleti;

Araştırmayı sevmez,

Kulaktan dolma bilgiye bayılır,

Yeniliklere küllüm kapalıdır,

Bilgisi olmadan fikri vardır,

Modaya bayılır,

Gösteriş olmazsa olmaz,

"Gırmızı olsun 5 guruş fazla olsun" yerini, "trendy olsun 10 000 lira fazla olsun" a bırakmıştır,

Necip Türk milleti (yakında göreceksiniz) Skyactiv' lerle "Bluemotion' ları, Blueefficiency' leri karıştırır, TSI ile 14:1 sıkıştırma aynı şey sanır, gerisi de umurunda olmaz,

ya bir anımı paylaşayım,

Subaru' da çalışıyorum sene 97-98, bir müşteri geldi ben aracı anlatıyorum filan, dedim bu araç 4x4' tür...

gelen cevap: eee??...nolmuş? Proton' da 5x5??!!.....bunu ciddi söylemişti...özellikle sordum...

bir başka durum, yine "bu araç 4 tekerlekten çekişlidir efendim...."

cevap: eee??...e ABS zaten o işe yaramıyor muydu?....bunu diyen de doktor' du bu arada...

necip Türk Milleti' nin tarifi maalesef Aziz Nesin' in tarifine daha çok uyuyor..bırakın VW almaya gitsinler...ben sonraki trendi merak ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

sorunsuz araba olduğu anlaşıldı. fakat ben 2012 dizel aldım sağ sol havalandırmadan ön cam kenarından zırıltı sesi geliyor. bu tek benimkinde mi var yani yada test yapanlar müziğin sesini fazla mı açmış?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda markası malesefki bu güne kadar ülkemizde hakettiği yerde değildi Mermer firması yüzünden.  Şimdi kendi markasını kendi getiriyor. Mazda'yı inanın insanlar bilmiyor ve tanımıyorlar. 1 aylık mazda 3 dizel aracım var henüz daha çevremdeki insanların yeni yeni haberi oluyor. Bir çoğunun ilk tepkisi Mazda'mı neden mazda oda nerden çıktı çokmu aradın neden opel almadın neden ww almadın vs. gibi sorularla o kadar çok karşılaştımki. Hepsinede bıkıp usanmadan aracın özelliklerinden donanımından fiyatından kimine canlı canlı aracı gösterdiğimde kimine fotolarını gösterdiğimde biraz olsun ikna oluyorlar. Bu fiyata bu tip özelliklere ve donanıma sahip araç olduğunda birazcık olsun sıcak bakıyorlar. Bu seferde 2.eli nasıl elden çıkarırsın telaşına düşüyorlar benim yerime :).. ülkemizde malesefki binmek için değil 2.el kolay elden çıkarabilmek için araç arıyorlar. Daha binmeden kullanmadan 2.elini düşünüyorlar. Ben arabaya değil otomobile binmek istediğim için ve keyif almak için Mazda'yı tercih edenlerdenim. Tüm mazda kullanıcılarına keyifli sürüşler dilerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Mazda yı Japonların kendilerinin pazarlaması bence dezavantaj.

Türkiyede ismi ön planda olan büyük firmalardan biri pazarlasa durum çok farklı olur herhalde.

Tabii adamlarda haklı.Mermerlerden kazığı yeyince Türk firmalarına olan güven azalmıştır belkide.

Markamız o kadar tanınmıyor ki..Bir anektod anlatacağım size.

Bir kaç hafta önce benzin istasyonunda otomobilime su tutacağım.

Günlerden pazar..Hava açık..

Öyle puslu yada gece vakti filan değil. :)

Ödemiş te sittiğin senedir oto yedek parçası satan ve çeşidi en bol olan bir müessese sahibi geldi.Amcamız babamla yaşıt ve yakınımız.

Soyismimle hitap edip izin istedi.Yola gideceğim bi su tutayım izin ver dedi.

Tabancayı kendisine verirken Çeri mi bu dedi :) (CHERRY)

Yok değil Sabri amca dedim..SKODA bu :)

Hımmm..Hayırlı olsun evladım dedi bana yaaa..

Sonra benim arabanın ön kısmına doğru geçti..

Tekrar baktı..nal gibi armayı görmüştür herhalde dedim..

SKODA nın yeni kasası güzelmiş dedi adam yaaaa..Delirecem.

Aradan 3 gün geçmedi.

Babamı ziyerete gitmiş.Oğlan Skoda almış hayırlı olsun filan diye konu geçmiş.

Babam demiş yok yahu ne Skodası Mazda aldı demiş.

Babamdan bide fırça yedim iyimi...

Sen koskoca adamla dalgamı geçiyosun ayıp değilmi diye :)

Yani bunu oto yedek parçacı değilde köylü mehmet ağa dese insanın zoruna gitmeyecek..

Bu kadar tanınmayan bir marka olmayı hakediyormu Mazdamız ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda yı Japonların kendilerinin pazarlaması bence dezavantaj.

Türkiyede ismi ön planda olan büyük firmalardan biri pazarlasa durum çok farklı olur herhalde.

Tabii adamlarda haklı.Mermerlerden kazığı yeyince Türk firmalarına olan güven azalmıştır belkide.

Markamız o kadar tanınmıyor ki..Bir anektod anlatacağım size.

Bir kaç hafta önce benzin istasyonunda otomobilime su tutacağım.

Günlerden pazar..Hava açık..

Öyle puslu yada gece vakti filan değil. :)

Ödemiş te sittiğin senedir oto yedek parçası satan ve çeşidi en bol olan bir müessese sahibi geldi.Amcamız babamla yaşıt ve yakınımız.

Soyismimle hitap edip izin istedi.Yola gideceğim bi su tutayım izin ver dedi.

Tabancayı kendisine verirken Çeri mi bu dedi :) (CHERRY)

Yok değil Sabri amca dedim..SKODA bu :)

Hımmm..Hayırlı olsun evladım dedi bana yaaa..

Sonra benim arabanın ön kısmına doğru geçti..

Tekrar baktı..nal gibi armayı görmüştür herhalde dedim..

SKODA nın yeni kasası güzelmiş dedi adam yaaaa..Delirecem.

Aradan 3 gün geçmedi.

Babamı ziyerete gitmiş.Oğlan Skoda almış hayırlı olsun filan diye konu geçmiş.

Babam demiş yok yahu ne Skodası Mazda aldı demiş.

Babamdan bide fırça yedim iyimi...

Sen koskoca adamla dalgamı geçiyosun ayıp değilmi diye :)

Yani bunu oto yedek parçacı değilde köylü mehmet ağa dese insanın zoruna gitmeyecek..

Bu kadar tanınmayan bir marka olmayı hakediyormu Mazdamız ?

:D sözün bittiği yer...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Süper bir anı olmuş sizin için fıkra gibi vallahi. Flaş,Uno,Megane II,honda gibi araçlar kullandım ve en son Mazda'yla tanıştım. Millet niye Mazda aldın, mazda alınırmı, Elinde kalır,2.eli ölü fiyat vs... bir dünya şey söylendi. Datça alsam bu kadar herhalde tepki görmezdim.  Şunu net olarak öğrendimki Mazda'yı en iyi bilen ve tanıyanlar binen kullananlar bilir. Tabi bunda,  forumunda çok katkısı oldu bu durumu öğrenmemde. Artık duymazlıktan geliyorum inanın söylenilenleri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda' yı "Japonlar" pazarlamıyor...

"

Kim pazarlıyor? söyleyinde bizde öğrenelim. Öyle" Mazda'yı Japonlar pazarlamıyor" demekle bitmiyor forumda bu görev :). Teşekkürler şimdiden ilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence türk insanı framsız kalıyor mazdaya baksana adamlar nal gibi armayı göre göre skoda diyo :D bende uzun zmndır mazda alıcam arkadaş kime söylesem baska araba al diyolar adamlar hayatlarında mazdaya binmemiş adamlar neye göre diyolar anlamıyorum parçası pahalı diyolar mesela hangi parcası diyorum tık yok opel corsa vardı dayımda 2001 model aynasına 250 lira vermiş bakıyorum 2006 model mazda 3 aynasıda 250 lira :D mazdanın ilk geldiginde herhalde insanlar parca bulamamış hala öyle sanıyolar MAZDA ALMA DİYENE COK KIZIYORUM :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

"

Kim pazarlıyor? söyleyinde bizde öğrenelim. Öyle" Mazda'yı Japonlar pazarlamıyor" demekle bitmiyor forumda bu görev :). Teşekkürler şimdiden ilginize.

http://www.mazda-tr.com/orphan/mobile_terms/

şu anda başında Türk' ler var firmanın. Japon' lar değil. yönetim nisan 2011' de değişti.

-----------

ya bu arada şimdi hatırladım birileri merkezin telefonunu bulamamaktan şikayet etmişti?

ısrarla çağrı merkezini aramış ta merkezin telefonunu vermemişler filan...

e burada yazıyor???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son yarım saat içinde Pazarlama, Japonlar,Fransızlar ve Türkler arasında gidiyor geliyor. Birazdan Çin diye bir cevap gelirsede şaşırmamak lazım. Mazda'yı  CHERRY zanneden varsa bu cevapta gelebilir her an :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

az önce yeni civic ve dizel accord a baktım. valla mazda nimet bildiğiniz gibi değil :D ama işte kullanmayan anlamıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...