Jump to content

Mazda3 Autobild'in 100.000 km testini üstün başarıyla tamamladı

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence türk insanı framsız kalıyor mazdaya baksana adamlar nal gibi armayı göre göre skoda diyo :D bende uzun zmndır mazda alıcam arkadaş kime söylesem baska araba al diyolar adamlar hayatlarında mazdaya binmemiş adamlar neye göre diyolar anlamıyorum parçası pahalı diyolar mesela hangi parcası diyorum tık yok opel corsa vardı dayımda 2001 model aynasına 250 lira vermiş bakıyorum 2006 model mazda 3 aynasıda 250 lira :D mazdanın ilk geldiginde herhalde insanlar parca bulamamış hala öyle sanıyolar MAZDA ALMA DİYENE COK KIZIYORUM :D

İthal arabaların parçaları 3 aşağı 5 yukarı aynı benim gözlemlediğim kadarıyla. Millet aklındakini kendince ispatlamak istercesine ilk bu lafa sarılıyor.

Ben aracı ilk aldığımda özel servisi olan bir arkadaşım " İyi araba almışsın ama Türkiye'de yedek parça depoları yok bir o sıkıntısı var" dedi. İşi ve piyasayı bilen kişilerden yorum almak daha sağlıklı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• okkko

4

• İlhan

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

az önce yeni civic ve dizel accord a baktım. valla mazda nimet bildiğiniz gibi değil :D ama işte kullanmayan anlamıyor.

Bayiden mi incelediniz nette göremedim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İthal arabaların parçaları 3 aşağı 5 yukarı aynı benim gözlemlediğim kadarıyla. Millet aklındakini kendince ispatlamak istercesine ilk bu lafa sarılıyor.

Ben aracı ilk aldığımda özel servisi olan bir arkadaşım " İyi araba almışsın ama Türkiye'de yedek parça depoları yok bir o sıkıntısı var" dedi. İşi ve piyasayı bilen kişilerden yorum almak daha sağlıklı...

Millet yedek parçaya kafayı takmış, sanki alıp takıyolar,  bi kaza oldumu araçlar zaten perte çıkıyor hiç yana yana parça arayan, 1 ay gelmesini bekleyen görmedim yıllardır... Eski araca kaskosuz binenler düşünmeli parça işini, adam sıfır aracı yedek parçasının bolluğunu düşünerek alıyor , be mübarek  kaskon yok mu niye kafanı yoruyosun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...