Jump to content

Üst Kapak


arsuz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar. arabam su eksiltiyordu,fan çok çabuk açılıyordu, lpgde tekliyordu. araba çalışır durumdayken radyatör kapağını açtı dışarı su verince üst kapak contası yanmış dedi. araba benzinde eski halinde gidiyor hatta tamirciye giderken tüpte bile 200 yaptım. anormal bir durummuş gibi geldi bana , inşallah üst kapak çatlatmamıştır.böyle bir ihtimal yüksekmidir? bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genleşme kabını açtığınızda LPG kokuyorsa regülatör su sistemine LPG basıyor olabilir ve üst kapak yandığında ne olursa aynısı olur, motor sıcaklığı yükselir, su sistemi basıncı artar, borular şişer vs. Tek fark benzine alığınızda LPG kesicileri kapandığı için regülatöre LPG gelmez, sisteme LPG basılmaz ve araç normale döner. Görmeden bir şey söylemek zor. Üst kapaktan da kaynaklanması muhtemel.

Gaziantepteyseniz karşıyakada cengiz&cesur usta var onlar motor, alttakım konusunda iyidirler. Ben bizim eski mazdanın rektefesini yaptırmıştım ve babamın nissanın her türlü bakım işini onlara yaptırıyorum. Memnunum.

Geçmiş olsun.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Suyu dışarı atması conta yanığında da LPG regülatör diyaframının patlamasında da olur. Yapmanız gereken 1-2 gün benzinde binip aracınızı gözlemek.

LPG de hiç mi çalışmıyor yoksa çalışıyor da ara sıra tekleme yapıp suyu dışarı mı atıyor? Eğer 2. dediğim gibiyse tekleme başlayıp suyu dışarı attığı zaman motor sıcaklığı yükseliyor mu? Ve aracınız LPG de teklemeden çalışıyorken motor sıcaklığında herhangi bir değişim var mı?

Sorularımı cevaplarsanız bir yol daha söyleyeceğim.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...