Jump to content

Kafam Karışıyor Bide Sizin Fikirlerinizi Alalım..

kuzey55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Alacağın olsun, nicedir tanışıyoruz bu link denen şeyden biz hiç görmedik!

Niyeti bozuk İstanbul'dan veya başka illerden giden çok, kendisi bu işin uzman ötesi ustası, insanlığı da iyidir, ben uzak kaldım o ayrı... Daha önce Kocaeli'deyken arada uğrar tecrübelerini alır, çay kahve ısmarlatırdım kendime...

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın hocam, sağlıcakla, kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşam aracı teslim aldım ilave ses-çekiş kaybı yok.

Pompa fiyatını 2.43 Tl yi  :clap:görünce bakakalmışım  ;D  50 tl lik diyebildim

Birde benzine göz ucuyla baktım 5.02 TL yi görünce :tey:

Artık benim de kafam karışmıyor  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alacağın olsun, nicedir tanışıyoruz bu link denen şeyden biz hiç görmedik!

Abi sen tüpü bagajda bulundurma olarak taşıdığın için sana tavsiye edebileceğim link yok...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşam aracı teslim aldım ilave ses-çekiş kaybı yok.

Pompa fiyatını 2.43 Tl yi  :clap:görünce bakakalmışım  ;D  50 tl lik diyebildim

Birde benzine göz ucuyla baktım 5.02 TL yi görünce :tey:

Artık benim de kafam karışmıyor  ;)

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanırsın kazasız belasız inşallah... Tunap denilen malzemeyi en azından 10 bin km de bir kattırmayı unutma, sistemin sağlığı açısından süper bir icat...

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanırsın kazasız belasız inşallah... Tunap denilen malzemeyi en azından 10 bin km de bir kattırmayı unutma, sistemin sağlığı açısından süper bir icat...

:nazar:

Çok saolun iyi dilekleriniz için tunap ve yüksek devirde devamlı kullanmama, arasıra benzinde kullanma, 10 binde bir filtre ve ayar ihtiyacına dikkat edeceğim bakalım neler olacak..

Veli bey Mocandayken benim gibi 0 aracına brc taktıran bir arkadaşın sızdırmazlık+tuvturk+ruhsat işlenmesi konusunda 1 aylık yasal süre bitse bile yaptırmayacağına, 3. Yıl muayenesinden önce bunları yaptıracağına kulak misafiri oldum. Yaklaşık 255 tl gibi bir parayı gereksiz yere vermeyeceğini söylemesi beni şaşırttı. Evraklarda lpg takılma tarihi yok trafik çevirirse de evrakları gösterip yeni taktırdığını söyleyecekmiş.  Lpg işlemlerini yaptırmamanın cezasını biliyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafik bölümünde değilim ama detaylı bilgiyi daha sonra öğrenip yazarım...

Ancak; söylenilenlerin doğruluk payı yüksek, hatta faturayı almayıp daha sonra muayene tarihine yakın kestirerek yeni montaj yapılmış gibi muayeneye gidenler var bunu biliyorum.

Aracınızın muayenesi 3 yıl sonunda biteceği için o vakte kadar aracınızı bu şekilde kullanabilirsiniz, çok sorun olmaz... Çünki; eskisi gibi lpg kontrolü sık yapılmıyor, ancak hakkınızda şikayet olursa belki hakkınızda işlem yapılabilir... Bu düşük bir ihtimal tabi... Takdir sizin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben samsunun en iyi otogaz montaj yeri olan şahin mühendislikte taktırdım lpg yi.

brc için 1600 landirenzo omegas plus için 1850 lira fiyat dediler (10 taksit fiyatları) fark landinin yazılımından dolayıymış daha iyi olur dediler. bende 1850 ye landirenzo omegas plus taktırdım 1 hafta oldu gayet memnunum şehir içi 9 lt ortalamayla geziyorum şu an ilk 2 gün 10 ltlerdeydi şimdi düştü neden bende bilmiyorum arabayı alalı 2 hafta oldu belki benim arabayla uyumum farkettirmiştir. bu işlerden pek anlamam ama şuna sizi temin ederim şahin mühendisliğin bana yalan yada yanlış bilgi verme ihtimali yok. bunun nedeni farklı burda yazamayacağım nedenlerle her türlü sorunuma bakmak durumundalar onlar bana landirenzo dedi bende öyle taktırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanımadığımız bir firmaya kötü veya iyi diyecek durumumuz yok ki, işletmeyi bize bu şekilde anlattın... Önemli olan lpg sisteminde oluşacak en küçük sorunda senin bocalamanı önlemeleri, bu yüzden hep usta önemli diyoruz, gerçekten iyiyse ustanız sorunsuz devam edersiniz, ama kiti ve aracı tanımayan ustalar bile montaj yapıyor işte o zaman yandı gülüm keten helva... Maazallah !!

Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Şehir içi kullanımda net olarak litre hesabı yapılması mümkün olmaz, ancak ortalamasını alarak bir değer tutturabilirsiniz...

Yaz ayları için 10-11 litre lpg tüketmek bence reel normal değerlerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben samsunun en iyi otogaz montaj yeri olan şahin mühendislikte taktırdım lpg yi.

brc için 1600 landirenzo omegas plus için 1850 lira fiyat dediler (10 taksit fiyatları) fark landinin yazılımından dolayıymış daha iyi olur dediler. bende 1850 ye landirenzo omegas plus taktırdım 1 hafta oldu gayet memnunum şehir içi 9 lt ortalamayla geziyorum şu an ilk 2 gün 10 ltlerdeydi şimdi düştü neden bende bilmiyorum arabayı alalı 2 hafta oldu belki benim arabayla uyumum farkettirmiştir. bu işlerden pek anlamam ama şuna sizi temin ederim şahin mühendisliğin bana yalan yada yanlış bilgi verme ihtimali yok. bunun nedeni farklı burda yazamayacağım nedenlerle her türlü sorunuma bakmak durumundalar onlar bana landirenzo dedi bende öyle taktırdım.

hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ruhsat konusunda bildiğim kadayıla 1 ay içinde ruhsata işletme zorunluluğu var. o 1 ay içerisinde de trafik kontrolüne takılırsanız lpgnin yeni takıldığını ispat edebilmek için fatura ibrazı gerekiyor aksi durumda ceza kesiliyor. benim bilgim bu yönde. bunu da bu işlerle uğraşanlardan duydum ne kadar doğru bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...