Jump to content

Çift Egzoz Yaptırdım

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güle güle kullan Barış.Güzel olmuş.ACİLEN plakayı değiştir. :o

sağol :).. :Deheh onu usta kesti ama çok iyi kesemedi bi de kaza geçirince böyle oldu zavallı plaka ;D.yakında app plaka yaptıracağım için şimdilik bunlarla idare ediyoruz 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de Barış hiç bozma gayet güzel duruyor.

Ama bu resimlerden daha net görülüyor, aynı şeyleri spoiler için söyleyemeyeceğim. Spoiler ya Biran Abinin ve Murat'ın aldığından ya da Bülent'in aldığından olmalı..

spoiler aslında orjinal spoiler ölçülerinde poliset yapımı..ama yapımında bir işçilik hatası veya montaj hatası var ki arabanın bagajına tam oturmuş değil arasında boşluk var yandan bakıldığında göze batıyor bu boşluk kapı eşiği ve angel lardan sornada bu tip şeylere el atmayı düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw koca poliset bunun kalıbını yapamadıysa diyecek söz bulamıyorum.Demek özel ustalara haybeye para vermiyormuşuz.

evet dediğin gibi koca poliset adam gibi iş yapamıyor..benim spoiler da poliset yapımı ama tam oturmuyor mesela..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Walla Barış ben özel yaptırdım neden bu kadar pahalı yapıyorsunuz dedim ve hatta poliseti öne sürerek çok daha ucuza yapıyor dedim.Usta dedi bu işte ince işçilikler çok önemli dedi.Spoyleri takınca anlayacaksın dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..

araçta

1- çeki demiri kesildi

2- her iki egzozdanda aynı şekilde duman çıkması için çalışıldı denendi aynı oranda duman çıkıyor fakat bu oranı sağlamak için sol egzoza bir engel konuldu sol egzoz bir aparatla yarısına kadar tıkandı buda çok yüksek devirlerde şiddetli havanın bir yüzeye sürtmesi gibi uğultu çıkartıyor fakat bir başka bakış açısına görede bu ses gayet sportif..

3- ikinci egzozun bağlantısı yapılabilecek en geri yerden yapıldı yani boru çapraz olarak gelmiyor L şeklinde ikinci çıkışa geliyor orjinal görüntü oluşturması açısından özellikle istedim bunu..çekilen boru siyaha boyandı paslanmaması ve iyi görünmesi için

dediğim gibi işçilik iyiydi ve ustam zekice çözümler üretiyordu ben ustayı sevdim sadece biraz sakardı hepsi bu..ama olsun egzozla ilgili bi işim olsun yine ona giderim ;)

Çok yakışmış güle güle kullan, fakat egzozu tıkamasanda duman aynı oranda çıkıyor ilerde ses hoşuna gitmezse tıkanan bölümü açabilirsin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...