Jump to content

Sanayideki Ustalara Güven Meselesi


roadless_2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba geçen hafta yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum sizinde başınıza gelmesin geçen hafta aracımı ön amortisörleri değiştirmek için sanayide bir ustaya bırakmıştım marka olarak monreo tercih ettim kyb daha iyi ama fiyat konusunda biraz pahalı monreo işimi görür dedim.Usta bana arka amortisörlerinde patlak olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi kabul etmedim çünkü 2 sene önce servisinde orjinal değiştirdim zor bi ihtimaldi servisi aradım sordum getirin bakalım test edelim dediler.Ben sadece önleri değiştirip monreo takıldı sanarak servise gittim arka amortisörlere baktılar sorun yok dediler benimde bir şikayetim yoktu zaten ama içim rahat olsun dedim lifte aracı kaldırdılar kontrol etmek için bir baktın amortisöre ne körük takmışlar nede monreo marka :eek: federal power diye abuk subuk bir marka aradım ustayı neymiş monreo yokmuş onu takmış yoksa önce arar söylersin sonra takarsın biraz bağrışınca monreo gelince değiştireyim dedi.Siz siz olun sanayide çok iyi bilmediğiniz güvenmediğiniz biyere aracınızı teslim etmeyin ve mümkünse başında bekleyiniz işinizi bitirenede kadar insanlar o kadar hayasız olmuşlarki monreo parası alarak saçma sapan parça takıyorlar eger servise gitmemiş olsam hiç bir zaman fark etmeyecektim taki patlayana kadar Antalya Mepaz servisene çok tşk eder herkeze tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet haklısınız normalde sizi arayıp bilgi vermeleri gerekirdi amartisörü takarken körüksüz takmasıda ayrı bir sorun fedarel power ucuz amartisör normalde kyb yada monreo olması lazım idi canın sag olsun üzülmeyin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun.. En azından farketmişsiniz durumu. Bakımları nerede yaptırdığımız hiç önemli değil ama iyi referanslı tanınan insanları bulup, onlarla çalışmak önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz siz olun parçaları ustalara güvenip başından gitmeyin. İster servis olsun ister sanayi fark etmez. Ben arızayı teşhis ettirdikten sonra gider kendim parçacıları dolaşır aynı zamanda da internetten fiyat araştırır parçayıda sonra ustaya götürüp başında durarak değiştirtirim.  Kimi zaman söküp takmakta zorlandıkları yerlerde çekiçle girişiyorlar araçlara gerekli aparatları olmadığından yada getirmeye üşendiklerinden.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar imkan olacak yer ve zaman sıkıntısı olmayacak mekanik parça değişimleri oturup kendin yapmak lazım sanayide çok az işini güzel ve dürüst yapan usta varsa antalyada tavsiye edeceğiniz bir usta oraya giderim her usta verilebilecek kadar degersiz degil bizim araçlarımız mazdanın kıymetini bilen bi usta olması lazım :nazar::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

      Çok geçmiş olsun, ben derimki monreoyu bekleme , üçe beşe bakma ve KYB den şaşma , yağlı kYB tak farkı gör, diğerleri kütük gibi ediyor arabayı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...