Jump to content

Filo Şirketlerinden Mazda 3 Dizel Alınır mı?

gok27

Tavsiye Edilen Mesajlar

Karar elbette sizin araca aşık olursaniz yetkili servisler farklı test merkezleri vs ile alınabilir ama ben beyaz sisteme tövbe ettim isterseniz özelden tüm detaylari yazayım amacim karalamak değil ama ocağıma incir ağaçları dikmislerdi dudukculer :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence servise kayıtlarını sorun km dizel için zaten az düzenli servise girdiyse en az km göre 3 kere servis araliklarına bakin alındıktan 3 ay sonra 10000 bakimina girdiyse 4x3 1 yılda 40000 tahmini yapmıştır diyebiliriz sanırım tahminimce bir olasılık :) böylece km düşürülmüş gibi düşünme ihtimalimiz artar SON. ...

Not: beğendiysen al rengi güzel 50000 km ne yazar zaten sorunsuz araba garantisidir vardır 2012 hemen 2 yıl daha uzatirsin miss

Renk gerçekten süper, hiç bu rengi görmemiştim. Yanlız şöyle birşey dikkatimi çekti bunun birde beyazı vardı, aynı kilometrelerde, bundan 1000 TL daha pahalı. Önce o satıldı?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis kayıtlı olabilir ancak şöyle bir durumda var. Geçenlerde arkadaşım anlattı. Filo aracı olup yüksek km kullanıldıktan sonra km düşürtülüp servise giriliyor ve sonra da satışa sunuluyor. Sonuçta aracın servis kaydı da olmuş ve km de düşürülmüş oluyor. Ben kendi adıma konuşursam sanırım almazdım. Ancak çok yakın bir tanıdığım falan olacak belki öyle olabilir.

Benim söylemek istediğim servis kayıtı son bakımı değil sıfırından itibaren servis kayıtlı olmasından bahsettim.. Önemli olan bakımının yapılmış olması değil, bakımlarının yapılmış olması..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...