Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Koltuk Gıcırdaması


Reicht
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Aracımın sürücü koltuğunun sağ omuz kısmında parmağımla çok hafif bir bastırmada bile çıkan bir gıcırdama sesi mevcut. Aynı şekilde sol bacak kısmında da çukur, kasis vb. yerlerden geçerken de aynı ses geliyor. Sesi tarif etmek gerekirse metale sürtünen süngerin çıkarttığı bir gacırtı. İlk başka sağ omuz kısmında başladı şimdi sol bacak kısmında çıktı ve rahatsız etmeye başladı. Bunu yaşayan hiç oldu mu acaba? Çözümü ne olabilir ve garanti kapsamına girebilir mi? Henüz servise gitmedim sizlere bir danışmak istedim.

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de kışıın koltuk gıcırdıyordu havalar ısınınca geçti. gıcık bir durum. gerçi bununla ilgili bir konu var forumda orada da yazmıştım. ama o konu 2. nesil içindi galiba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yerinizde olsam, bundan sonraki ilk periyodik bakimda servis görevlisine iyice tarif edip bir bakmalarini isterdim.  Eger servisin çözebilecegi bir sorunsa bunun için bir ücret talep etmemeleri gerekir çünkü sizin hataniz degil.  Bunun disinda endise edilecek bir durum oldugunu pek sanmam.  Eger kulagimizi verirsek gece yattigimiz yataktan bile sola saga dönerken bir ses duyabiliriz.  Nispeten yeni olmasina ragmen belki kulak versem benim arabada da ufak tefek sesler duyabilirim.  Hafife alin demiyorum ama çok da kafaya takmamak gerekir.  Insan dinleyince mutlaka bir sesten rahatsizlik duyabiliyor.  Bunlari bence periyodik bakima biriktirip orada hallolmasina çalismak gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gıcırdama benim koltukta da vardı yükseklik ayarını bir tık aşağı indirdim bir daha gıcırdama yapmadı, bir deneyin isterseniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...