Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Yan Ayna Sökme İşleme

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Forumda arattim ama bulamadim.

Sol dış aynanin icinde bir tikirdama var. Distan vurunca da tikirdiyor. Sunger sıkıstirdim ama ise yaramadi. 

Aynanin sadece camını sökmenin bir yolu var mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Lupara :

Forumda arattim ama bulamadim.

Sol dış aynanin icinde bir tikirdama var. Distan vurunca da tikirdiyor. Sunger sıkıstirdim ama ise yaramadi. 

Aynanin sadece camını sökmenin bir yolu var mi?

3 tane plastik top tutuyor ayna camını. Biraz sertçe çekince gelmeli.  Önce en içe alın aynanın konumunu. Sonra ortaya en yakın yerden çekin, kenardan çekmeyin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Mutlu Tekir

Cevap için teşekkürler. Camı alttan kanırtınca çıktı. Elektrik bağlantılarının zarar görmesinden korkuyordum. Problem olmadan çıkardım.

Ses çıkaran parça da ek yerindeki kırılmış bir plastik parçaymış. Saga sola çarpıp tıkırtıya sebep oluyormuş. Yerine yapıştırdım. Tıkırtı sesi kalmadı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni sorunum var artik.

Aynayi hareket ettiren motorlari ayna camina takamiyorum. O yuzden icerisen ayna kontrolu calismiyor. Aynayi ustten bastirinca mekanizma geri kaciyor.

Bugun gidip bir elektrikcide yaptircagim ama adam iyice bozar diye cekiniyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, Lupara :

Yeni sorunum var artik.

Aynayi hareket ettiren motorlari ayna camina takamiyorum. O yuzden icerisen ayna kontrolu calismiyor. Aynayi ustten bastirinca mekanizma geri kaciyor.

Bugun gidip bir elektrikcide yaptircagim ama adam iyice bozar diye cekiniyorum.

Abi üstteki videoda takmasını da anlatıyor. Motorların toplarının üstü hizasında aynaya bastır. En alt konuma gelince sert bastır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mutlu Tekir :

Abi üstteki videoda takmasını da anlatıyor. Motorların toplarının üstü hizasında aynaya bastır. En alt konuma gelince sert bastır.

Ben de videodaki gibi yapiyorum ama motor uclari geri gidiyor. Kirmaktan tirsiyorum acikcasi. Bir daha deneyeyim, olmazsa elektrikciye gidecegim.

Ekleme: Yuvalari tam hizalayip biraz da saglam bastirarak hallettim. Tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...