Jump to content

Bagajdan Gelen Ses ve Vınlama Sesi (03-09)

olcay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değiştirtmedinmi bilyaları.

sadece sol on tekerin değişmesini soylediler ama ustanın dedıgı sacma geldıgı ıcın bana değiştirmedim :)  sol tekerde camur izi var bak dedi burayı bir yere vurmussun tekerden geluyo ses dedi  :D  bende sesi bulamadıkları için öyle bişey dedi sandım .. ama o olabilirmiş gerçekten  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

4

• chatlakx

7

• olcay

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sadece sol on tekerin değişmesini soylediler ama ustanın dedıgı sacma geldıgı ıcın bana değiştirmedim :)  sol tekerde camur izi var bak dedi burayı bir yere vurmussun tekerden geluyo ses dedi  :D  bende sesi bulamadıkları için öyle bişey dedi sandım .. ama o olabilirmiş gerçekten  :)

Hmm.Bilya işi biraz zor bir iş galiba.Sadece bilyamı değişiyor yoksa içinde bilyaların olduğu parçamı değişiyor tam olarak bilmiyorum ama bir araştırmaya değer.Sağol.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet benim bildiğim de zor.. Araba 1 hafta kalır serviste en az tornalık felan iş cıkıyo  :)

ön aks bilyaları için bi haftamı  :eek:

en fazla 5 saat sürer  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ön aks bilyaları için bi haftamı  :eek:

en fazla 5 saat sürer  O0

Peki ön aks değişirse bilyalar da otomatik olarak değişmiş olurmu.Yoksa bilyalar ayrı bir yerde mi?Ön aksım değişti çünkü.En azında değiştirdik dediler ama ne yalan söyliyeyim hala emin değilim :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bildiğim kadarıyla uğultu sesleri teker rulmanlarından gelebiliyor tespiti ile ilgilide şu fikri verebilirim lastikcilere gittiğiniz zaman tekeri sökmeden balans ayarı yaparlar bu makina ile araç havada iken tekerleri tek tek  çevirtmek usulü ile denemek umarım bilgim sizin için faydalı olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

aklıma gelen ihtimaller;

1- lastik (çok abes bir soru olacak ama lastiklerin yönleri doğru takılmamış olabilir mi?)

2- arkadaşımın 2004 corolla'sında ön cam kenar lastiklerinde fabrikasyon hatasından dolayı yüksek hızlarda ses geliyordu. servis ustasını alıp otobana çıkmışlar ve ancak ondan sonra servis garantiden değişim yapmıştı. ön teker/takım tarafından gelmiyorsa bu tarz bir problem olabilir.

3- rulmanlar olabilir

4- araç arkadan darbeli olabilir mi? kilit tam karşılamıyorsa, boşluk varsa bagaj kapaığı ses yapar. kilitçiye gösterip kilit ayarı yaptırırsanız iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar iki konuda fikir sormak istiyorum.

1- 90 ile 100 km arası sabit hızla giderken ön taraftan vınlama şeklinde ses duyan varmı?(özellikle kaymak yolda bariz olarak duyuluyor).Servis baktı ama devam ediyor.

2- HB i olan arkadaşlar düşük hızla dahi giderken bagaj kısmından gelen lık lık lık sesinin sebebi sizce nedir?Ben çözemedim bir türlü.

teşekkürler

2.madde için su bidonu unutmuş olabilirsin.şaka değil bikere başıma geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabanın orjinal lastikleri varken(Bridgestone turanza ER 30) bahsettiğin uğultu sesi bariz geliyordu.Lastiklerden dediler ama gülüp geçmiştim.Kışlık vakumlu lastikleri takınca tabiri caizse araba kaymak gibi oldu ses soluk kesildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

er300 ler cok basit, cok kalitesiz.. herseyi beklerim o lastiklerden, bi aralar buz patencilik (nası biseyse :D ) oynuyodum onlarla :D :D cok sert hamuru var ve lastik ısınmıyor bi türlü..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

er300 ler cok basit, cok kalitesiz.. herseyi beklerim o lastiklerden, bi aralar buz patencilik (nası biseyse :D ) oynuyodum onlarla :D :D cok sert hamuru var ve lastik ısınmıyor bi türlü..

er30  mu er300 mü :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

er30  mu er300 mü :D

senin dediginden abi heralde neyse karıstırıyom zaten o 2sini :D er300 golf lerde vardı yanlıs hatırlamıyosam.. daha ii diye duymustum onları..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...