Jump to content

Yeni aracım; 2022 Mazda CX-5 Power Sense Plus

Devrim Babacan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar. Uzun bir zamandır ortalıklarda yoktum.

10 senedir 2015 Mazda 3 Power aracımla mutlu mesut yaşamaktaydım. Benim deli kayınço son iki senedir "Arabanı sat bana" zorbalığında bulunması sonucu ve uzun bir hikaye sonucu aşağıdaki aracı aldım. Mazda'nın Türkiye'deki durumuna rağmen aldım. Mersinliyim ama biraz "Mazdacıyık Allah'ın adamıyık" tavrı bulaşmış olabilir. "Bir Mazdacı aracını satarsa gider yine bir Mazda alır" mottosuyla gittim ikinci el olarak bu aracı aldım.

Beklentimi bırakın, beklentimin üzerinde çıktı her şey. Hoş; bu aracı ta 2014'ten beri biliyorum; bir dostumun CX-5'ini kullanmıştım; çok beğenmiştim zaten ama SUV araç hiç düşünmediğim için Mazda 3'e bakmıştım o yıllarda. Fakat artık yaşlandım; şimdi SUV'lar çok hoş geliyor her açıdan.

Atmosferik Mazda 3'ten gelen ben, tabii ki bu aracın performansını gayet yeterli buldum. Bazıları her ne kadar bu araçlar ile performans kelimesini yan yana bile koymuyor ama olsundu. :) Performanstan daha çok süspansiyonunun en az Mazda 3 kadar olmasını diledim ve fazlasını buldum. Bu konuda inanılmaz mutluyum. Bunların dışında donanım olarak yok yok araçta. Maksimum donanıma ek olarak 10.5 inch ekran (adı Mazda Connect 2 sanırım), ön koltuk soğutma, direksiyon ısıtma, arka koltuk ısıtma gibi ek özellikler var.

En yakın zamanda kendimce bi' tanıtım videosu çekmeyi düşünüyorum. :) Buyrun bazı fotoğraflar... Bu arada, arabayı yıkayıp çektim fotoğrafları fakat arkadaki dükkanların ve binaların saçma görüntüsü rahatsız ettiği için Gemini A.I. aracılığıyla ortamı değiştirdim. :)))

01.thumb.jpg.517975f44c1f29368b217c1da488efd0.jpg

02.thumb.jpg.0821c2cbbce388582f3bf9c4a670698a.jpg

03.thumb.jpg.d92af8a4171cc94dff127dcebe3d378a.jpg

04.thumb.jpg.2af49f7db03594c4052002122ef25fb0.jpg

05.thumb.jpg.345626020b187a8e917e23fb4d6ca2d6.jpg

06.thumb.jpg.c06b2d4e16dbe64b00adfd4dd45a2ceb.jpg

07.thumb.jpg.5a35844f0b8f72be0dac587799566580.jpg

08.thumb.jpg.3e4a0c53a86d1de3af417bb97d1ecc34.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayirli olsun, benim de bu ara aklimi celmeye basladi. 100 yil veya makyajli kasalari arastiriyorum. Gule gule kullan 🖖

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Harika bir SUV CX-5.

Benim araç da satıldı, 10 saat durmadı ilanda gitti. Sabahtan öğlene 100 kişi favoriye ekledi, fiyatı normal tuttum.

Çok güvenilir, sportif, yakışıklı, klas otomobil bu jenerasyon tüm Mazda'lar. İşi bilenler inanılmaz bir talep gösteriyor. 10 yıl büyük zevkle kullandım, kolayca da sattım.

Tekrar Mazda alamayacağım için gerçekten canım sıkılıyor. Mazda 2.5 turbo hatta 2.0 Skyactiv-X alabilsek direkt almıştım. İnanın BMW G20 320i kullandım, bir soğukluk var araçta, bir iletişim kopukluğu var ama nedir çözemedim. Doğalgaz borusu gibi saçma sapan kalın simitli, hissiz bir direksiyon, absürd göstergeler, bir garip sert koltuklar, gecikmeli gaz hissi falan. Tamam kaliteli konforlu ama Mazda gibi gurme aracı değil.

Alfa Romeo Giulia alacağım muhtemelen. Bakalım.

• Beğen 2
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracı ben de almak için gittim. Sanırım bu araç tr de 2022 cx5 beyaz kaç tane araç olabilir ki :) orda galerici arkadaşın  inanılmaz tavırları (ilgisiz, burnundan kıl aldırmayan, her soruya başka cevap veren) dolayısıyla kendisine sinir olarak almadan çıktım aracı. Size nasipmiş güzel günlerde kullanın, kazasız belasız inş.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Çok teşekkürler herkese arkadaşlar, sağ olun.

@razumuhinValla insanlar gününde mi olmuyor bilmiyorum; ben telefonla görüştüm oradaki genç arkadaşla. Küçük bir pazarlık etmiştik zaten, orada da bir iki rakam geçti ve anlaştık. Valla ta Konya'dan gittim oraya, suratsız da olsalar alacaktım artık. :)

Evet Sahibinden'de uzun süre 2022 olarak duran tek ilândı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...