Jump to content

Aydınlatmalar Neden Yanmaz?


SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir kaç gün önce arka sol stopumun yanmadığını fark ettim. Ampulü patlamıştır diye düşünürken bugün sol angelımının (park) da yanmadığını fark ettim. Aynı anda mı oldu yoksa angel sonradan mı oldu çok emin değilim. Sigortadan olabilir diye düşünüyorum. Ya da düşük ihtimal kablolarda sorun olabilir. Başka bir neden geliyor mu aklınıza yoksa olsa olsa bu nedenlerle mi olur diye bir danışayım dedim size.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genelde ampüldür problem. Sigorta olsa biri değil ikisi birden gider diye düşünüyorum. Ampulleri değiştirirken de çift değiştirmekte fayda var. Biri gittiyse diğerinin gitmesi yakındır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

stopu bilemem ama angelların balastları, baglantıları su alırsa kuruyana dek yanmıyor serviste basınçlı suyu bastıklarında balastlara öyle olmuştu sonra iyice yalıttılar, birde yanmayan angelın tırnaklı jaklarına bi bak benim kablolardan biri tırnagı gevşedigi için jakın içinden çıkmıştı aklıma başka bişide gelmiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stop halloldu. Sigortadanmış. Hatta plaka ışıkları da yanmıyormuş, onlar da halledildi. Ancak angel çalışmadı. Usta kontrol ettim ampulden olabilir dedi. Elimde var angel; olmadı götürüp onlarla test edicez. Umarım ustanın dediği gibi ampulden değildir. Öyleyse açtırmam bir daha zaten. Takarım iki tane park ampülü, gezerim sarı sarı :S

En son geçen hafta sonu yıkatmıştım arabayı Bülent abi, ondan beri de ne yağmur yağdı ne birşey oldu. Su aldığını zannetmiyorum ama ustanın fark etmediği bir gevşeme olabilir. Ya da balast da bozulmuş olabilir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...