Jump to content

Alfa 156 Distinctive Manuel mi? Mazda 3 Dynamic Manuel mi?


Guest KemalGurses
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest KemalGurses

Merhaba,

Mazda 3 Dynamic Sedan Manuel mi, yoksa Alfa Romeo Distinctive Manuel Sansuflu mu tercih edersiniz? İkiside 2006 Model olmak kaydıyla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest KemalGurses

Fiyat açısındasın hemen hemen aynı fiyata satılıyorlar, 156'nin sanırım serisi bitti bundan sonra çıkmayacak, Ondan dolayı biraz daha pazarlık payı olabiliyor ve daha uygun fiyata buluna bilme ihtimali var. Artı olarak 156'nin Hız Sabitlemesi var sanırım. Ama daha küçük bir araba, daha dar bagajıda küçük, yol tutuş sanırım mazdanın daha iyi. Ama 120 HP artısı var 156'nin.

kararsız kaldım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest KemalGurses

Birde bildiğim kadarıyla, Alfaların kronik ağrızları var, Varyatör sorunu birde ön takımlar zayıf, çok engebeli yola gelmiyor. Karizma olarak sanırım Alfa biraz daha önde,birde iç tasarım konusunda mazda 3 ona çok benziyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç bir alfa'ya dönüpte ne kadar karizmatik diye bakmadım bugüne kadar :) 120 bg olmasına rağmen 0-100 hızlanması autoshow verilerine göre 10,9 saniye (ki mazda 3 10,7'dir aynı derginin test verilerinde), üstüne üstlük alt devirleri cansız, konforu mazda 3'ün yanınan yaklaşamayan, kronik sorunlarıyla boğuşacağınız bir araçtır. Aldıktan sonra insanlar kendilerini "karizmatik" diye avutuyorlar sanırım:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorumlara bakarak mazda sitesinde alfayı övecek halleri yoktu zaten diyebilirsiniz ama benim bir arkadaşımda Alfa 159 1.9 jtdm manuel. Araç görüntü olarak ta "iç" malzeme kalitesi olarak ta harika, konfor ve performansı da "1.9 dizel turbo var yüksek tork haliyle" çok güzel. Fakat haliyle bol arıza çıkarması, aracı 2-3 ayda bir servise bırakmaları, hatta alfa servisine dava açtılar komik geri çevirmeler yüzünden. Mekanikteki parçalar cidden kalitesiz. Bütün bu güzellikleri aracın problemli oluşu durumunda fayda etmeyeceğini anlatmama gerek yoktur sanırım. Japon araçlarının güzelliği aldığınız zaman sadece işini yapması, başınıza iş çıkarmamasıdır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...