Jump to content

2010+ Mazda3 Manuel için Pedal Seti

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• S.Halilduru

5

• osendur

4

• honuuu

10

• Gkhn.mzd

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bu arada montajla alakalı benim yaşadığım zorlukları hatırladığım kadarıyla yazayım sıkıntı yaşamasın başka takacak arkadaşlar;

Öncelikle gelen pedallar bizim orijinal takıma göre biraz daha kavisliler. Deliklerin yerlerini belirlemeden önce eskileri pedallardan çıkarın, yenilerinde altındaki kauçuk parçayı ayırın ve tam oturacak şekilde biraz düzeltin...

Bir diğer nokta iste deliklerin yerlerinin belirlenmesi; en çok canınızı sıkacak durumu burada yanlış seçim yaparsanız yaşarsınız, şöyle ki; pedalı güzelce ayarladınız delikleri işaretlediniz ama deliğin arkasında pedal kolunun kaynaklandığı noktaya veya yakınına denk gelirse; muhtemelen ya deliği açmanız çok zor olacaktır, ya da deliği açsanız bile çok yakınsa somunu takamayabilirsiniz...

Benim kullandığım şarjlı el matkabı pedalların olduğu bölgeye ucu ucuna sığıyordu büyük matkapla düzgün delik açmakta çok zorluk çekersiniz...

Aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel duruyorlar, güle güle kullanın. Bilgiler de çok iyi oldu. Ayak dayama pedalını döşemeye doğrudan civatalıyorsun sanırım.

Ben hala montaj yapamadım. Hem zaman olmadı hem de şarjlı matkabım yok. Servise rica etsem takar mı acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saolun sizde taktırdıktan sonra güle güle kullanın inşallah..

Evet ayak dayama yerini direk vidalıyoruz ama daha önce kablo vs çektiyseniz dikkat edin vidalar kabloları zedelemesin... (ledli kapı eşikleri veya lpg göstergesi)

Ücreti mukabil yaparlar tabi :D Zor bişey değil aslında, tandık birinden bi matkap alın çok rahat halledersiniz... İzmir'de olsanız hem bi mini buluşma yaparız hem de ben yardımcı olayım diyecem ama baya uzaktasınız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada resimde de hala gözüküyor lpg göstergesinin eski deliği, orayı kapatacak şöyle düzgün bir parça bulamadım bi türlü, gerçi çok da rahatsız etmediğinden pek aramadım ama denk gelirse ilk fırsatta halledicem inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir'de olsanız hem bi mini buluşma yaparız hem de ben yardımcı olayım diyecem ama baya uzaktasınız :)

İzmir'de olsam bu cehennem gibi şehirden kurtulsam ne güzel olurdu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Biliyorsunuz ayak dayadığımız yer halı ve şu anda benim arabadaki yer çamur içinde. Duvara tezek yapıştırmış gibi bir görüntü var. Komple pedal seti değil de sadece ayak dayama yerine metal ya da bazı arabaların orijinalindeki gibi plastik bir koruma var mıdır ? Nereden bulurum ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal aksesuarlarda da zaten tek satılıyor pedal seti haricinde. sadece onu da alabilirsiniz ama biraz pahalı orjinaller.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim, orijinalin fiyatını soracam.

kolayurl ebay'a yönlendiriyor. Yurtdışından getirtip Ankara postanelerinde işlem yapmak büyük sorun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kolayurl ebay'a yönlendiriyor. Yurtdışından getirtip Ankara postanelerinde işlem yapmak büyük sorun.

Kolayurl uzun web adreslerini kısaltmak için kullanılan bir site. Uzun web adresleri bazen forumda kırılabiliyor veya görünümü bozabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Ben ayak dayanan o yere çamur olmasın diye deri döşeme (siyah) yaptırdım. Arka paspasların da arası yok ve aynı şeyi oraya da yaptırdım. Toplam 10 TL'ye maloldu ve 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Hem siliniyor, hem de cırtlı olduğu için yerinden çıkabiliyor. Size de tavsiye edrim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Hafta sonu Mebbesayar`a gittim ve metal ayak dayama satin alip takdirdim... Internettekilerin toplam maliyetiyle hemen hemen ayni fiyata montaj dahil takdirdim. Oldukca guzel ve kullanisli oldu.  ( Onceden camur olmasi ve izinin kalmasi hic hos degildi... )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafta sonu Mebbesayar`a gittim ve metal ayak dayama satin alip takdirdim... Internettekilerin toplam maliyetiyle hemen hemen ayni fiyata montaj dahil takdirdim. Oldukca guzel ve kullanisli oldu.  ( Onceden camur olmasi ve izinin kalmasi hic hos degildi... )

Hayırlı olsun güle güle kullanın, güle güle kirletin :). Üzerindeki orjinal pedalları siyah, ayak dayama mat krom rengi oldu şimdi. Siz yakında diğer spor  pedal takımınıda alırsınız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'un arabasına taktığı pedaller ile ilgili mesajlarını buraya taşıyıp konu ismini değiştirdim, AT kullanıcılarına da bir konu buldum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...