Jump to content

Yeni Mazda 3'ün camları anahtardan açılmıyor mu?

Guest Murat KIRBOĞA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende 2011 hb impr. var, anahtar sustalı, ne özellikleri var kapı açmak kapamaktan başka ben bilmiyorum bilen var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 2011 hb impr. var, anahtar sustalı, ne özellikleri var kapı açmak kapamaktan başka ben bilmiyorum bilen var mı?

Kumandadan bagajıda açabiliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece Sedanlarda..

o değilde; bagajı içerden açmak içinde bir düğme koysalarmış süper olurmuş. sonradan eklenen düğmeyle ilgili bi çalışma görmüştüm ama biraz çakma durmuştu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AVM girişlerindeki kontroller dışında ben eksikliğini hissetmiyorum.. Varsın ordaki görevli düşünsün. Sektörü yakın takip etsin ne nerden açılıyor öğrensin :D

bana daha sık lazım oluyor maalesef ve çoğunlukla camdan kafamı çıkarıp "ortadaki küçük siyah düğme..." diye bağırmak zorunda kalıyorum :)

bizimki yine iyi ev arkadaşlarımdan birinde 116 ve birinde de leon vardı onları hiç bulamıyolardı :D buradan açınız diye etiket yapıştıracaklardı neredeyse :D

ama hepsi bir yana 407nin bu konuda bence bir numara olduğunuda belirtmem lazım...  :boks:

(bu arada konu dağıtmakta da benden başarılısı yoktur herhalde, her başlıkta muhabbeti farklı bi yere taşımışım :) lisede de hep dersi kaynatıyorum diye laf yerdim zaten :D  :tey:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 yıl sonra ...

yaa şu konuyu bir türlü çözemedim. 2010 imp.'de sustalı anahtarda sadece 2 tuş var. kapı aç kapat. ne bagaj açılıyor. ne uzun süre basılı tutunca camlar aynalar vs açılıyor, ne de kapatma tuşuna basılı tutunca ayna camlar sunroof kapanıyor. hiç bişe yok. nasıl bişe anlamadım  arkadaş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

sedanda 3. tuşa uzun basılınca bağaj açılıyordu. camlar, sunroof vs. için herhangi bir açma veya kapama özelliği yoktu.

3. tuş mu? yok ki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle fena bir hort olmuş ki başlık "eski" kalmış:)

bu arada aynı durum 3. nesillerde de söz konusu.  forumdan pek çok arkadaş aliexpress'ten aldığımız modülle bu işi hallettik. söz konusu olan 2. nesilse ona ilişkin camlari anahtardan açıp kapatan bir modül satılıyor mu bilmiyorum. 

bu arada modül de camları açmak için üç tuşa ihtiyac duyuyor. açma-kapama-açma  şeklinde basınca camları açıyor. kapamayı nasıl yapıyor unuttum:))

aslında mazda'ya neredeyse sıfır maliyet bir şey işte ama bu tarz saçma sapan tuhaflıkları var bu markanın.  zaten araçta teknik ve fiziki olarak her şey mevcut, sıfır maliyetli bir kodla halledilebilecekken etmemişler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...