Jump to content

Yağmur Kaydırıcı Tavsiyesi


S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

  • 10 ay sonra ...

Merhaba Arkadaşlar

Yağmur Kaydırıcıyı Rezistanslı Arka Cama Uygulayanınız varmı. Aracım Sedan haliyle arka sileceğim yok bazı zaman oluyorki arka camdan görüş bayağı bir azalıyor. Yağmur kaydırıcı elbet arka camada uygulanabilinir ama beni düşündüren rezistansların olması açtığımız zaman  oluşan ısı yağmur kaydırıcının özelliğini etkileyen bir faktör olabilirmi. Teşekkürler herkese şimdiden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rüzgar ön camdaki kadar olmadığından su düşündüğün kadar kaymayabilir. Isının çok etkileyeceğini sanmıyorum zira buğuyu önlemek için ön cama da ciddi ısı gönderiyoruz havalandırmadan.

Arka camdaki rezistanslar genelde yeterli oluyor diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu güne kadarki bu mazda aracım ilk Sedan Aracım. Hep Hb araç kullandım İlk Aracım Flaş sonra Uno,Megane II,Jazz ve Mazda Sedan. Malum bütün HB arabalarda arka cam sileceği olduğundan benimki aslında birazcık alışkanlık olsa gerek ister istemeden gözüm arka cama takılıyor daha net bir görüş için. Zamanla alışacağım, arka cama yağmur kaydırıcıyı  sadece yağmur açısında düşünmedim aslında kiri pası  çamuru vs. onun yapışmasınıda bir miktar olsun azaltabilirmi düşüncesiyle sorumu paylaştım. Sadece rezistanslara takılmıştım deneme yanılma yöntemiyle görüceğiz. Teşekkürler kolay gelsin

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağmur iticinin kire pasa bir faydası olmaz sanırım. Kaldı ki sedan araçlarda HB ler kadar çok kir bulaşmaz arka cama . Arada bir pompacılarda bulunan cam sileceği ile temizlemek yeterli olur. Ondan bir tane araçta bulundurmakta fayda var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama Abi senin araba HB. Bu kaydırıcı, sedan'ın arka camında daha etkili olur. Hem spoiler olmadığı hem de eğim açısı daha iyi olduğu için.. :)

Tabi onun da etkisi var. Bu sene aldığımı pek beğenmedim ama. Cam üzerinde silecek çalıştıktan sonra sileceğin son gittiği yerde lekeler yapmaya başladı. Ama cam üzeri çamurluyken sürmüştüm onunda etkisi olabilir, temizleyip tekrar uygulayacağım eğer kötü sonuç alırsam buraya markasını yazarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

Bu yağmur kaydırıcılar için tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı ?

Ben ÇBS'nin almıştım bauhaus dan 5 liraya. ama düşük hızlarda pek etkili olmuyor.

Yaz tatilinde bir ara videosunu çekmiştim.

Bu arada dikkatinizi çekerim bilgisayarda yol ortalaması 4.7  :clap:  :nazar:

Yağmur kaydırıcı

 

   21 Ekim 2010 tarihinde yukarıda bulunan mesajı paylaşmış ve tavsiye istemiştim. Bir de kullandığım ürün ile ilgili olarak video çekmiştim. Video'yu yandaki linkte görebilirsiniz. Yağmur kaydırıcı.

 Geçenlerde yine internette araştırma yaparken bir firmanın ürün sattığını ve video olarak da benim video mu internetten bulup kendilerininmiş gibi paylaştığını gördüm. Aşağıdaki linklerde görebilirsiniz.

http://www.bitenekadar.com/yagmur-kaydirici-percenta--1-yil-20000-km--guvenli-surus-34922-firsat-urun?catid=1-5-126-1

 

Bu video yu görürseniz benim araç ve çekimim, haberiniz olsun   :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen dava aç Savaş. :)

 

Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.

 

Bu arada benim bagajda da vardı bir yağmur kaydırıcı. İlk fırsatta bende uygulayayım, hatırlattığın için teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen dava aç Savaş. :)

 

Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.

 

Bu arada benim bagajda da vardı bir yağmur kaydırıcı. İlk fırsatta bende uygulayayım, hatırlattığın için teşekkürler. :)< :)>

 

Yok bir şey yapmayı düşünmedim İlhan. En azından Mazda'nın reklamı oluyor. Göstergeleri çekerken ciddi biçimde logo gözükmüş :)< :)>

Youtube sayfasında yorum kısmına videoyu çeken benim diye yazabilirim ama :)< :)>

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bir şey yapmayı düşünmedim İlhan. En azından Mazda'nın reklamı oluyor. Göstergeleri çekerken ciddi biçimde logo gözükmüş :)

Youtube sayfasının da yorum kısmına videoyu çeken benim diye yazabilirim ama :)

 

Bence videonun hatırına sana ücretsiz ürün hediye etsinler abi :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...