Jump to content

Delmeden takılabilen perde Mazda 3


Guest _Akhan_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

  • 2 yıl sonra ...
  • Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

  • Burak

    25

  • S.Halilduru

    25

  • serdar471

    9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Tekrar Merhaba Arkadaşlar

Cam filmi taktırmak yerine Araca özel perde yaptırmayı düşünenlerimiz daha öncede (burada yazılanlardan anlayacağımız üzere) olmuş ben geçen yıl Batkan Oto perde yetkilileri ile görüştüğümde onlar henüz üretmediklerini (2009-2013 BL kasa mazda sedan ve hatchback) için herhangi bir üretimleri olursa sitelerine ilave edeceklerini söylemişlerdi.

netice olarak bugun yaptığım görüşmede de aynı cevabı aldım yetkiliden. nedenine gelince aydında mazda bayisinin olmayışı olarak nitelendirdi.

bende başka bir teklif yaptım kendisine, Mazda Forumda üye olup Aydında Bulunan bizim kasa HB ve Sedan aracı olan arkadaşlardan (bir sedan, bir de hb sahibi iki kişi) batkan oto dizaynla irtibata geçebilirler ise Firma Kalıp çıkarabileceğini söyledi. Firma temsilcisine eski kasa mazda3 95tl webde gözüküyordu bu da aynı fiyat olur mu diye sorduğumda (ilk kalıp maliyeti vb durumlar fiyatı yükseltir ama biz sizden 5 hb sahibi 5 de sedan sahibi evet ben kesin alacağım derse) fiyatı da 95TL den bizlere gönderebileceklerini söylediler.

Özet olarak Mazda Club ailesinden BOD perde/ Takmatik Perde vb tanımlarla bilinen Aslında mantığın Araca özel perde sistemi olduğu birçoğumuzun da olsa da alsak dediği bir konuyu yaz sıcakları gelmeden canlandırmak istedim. bana katılan ve aydından ben yardımcı olabilirim diyecek arkadaşlarımız var ise öncelikle onlara evet bizim araca olsun ben alırım diyen alt limit 5er kişiye (bu sınırı fazlasıyla aşacağımızı düşünüoyurm)simdiden teşekkürlerimi iletirim.

belki talep fazla olucaktır o zaman frima yetkilisi cem beyle fiyatta pazarlığa da girişebiliriz mazda club ailesi olarak ne dersiniz arkadaşlar?

bu resimler de mazda sitelerinden orijinal ürün resimleri

örnekleme amaçlıdır. talep oluşturabilirsek umarım batkan firması da bu güzellikte bişeyler üretecektir.

Sedanda (iki arka kapı ve arka cama)

Hatchbakte ise (iki arka kapı üçgen kelebek camlara ve arka cama )  kapatacak şekilde üretilecek

post-7872-141695298911_thumb.jpg

post-7872-14169529892_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam güzel bir konu aslında..bu kadar fazla insan birlik olduktan sonra yapamayacağı şey yoktur araba konusunda..benim hoşuma gitti bu araştırman ama cam filmim olduğu için perdeye şuan için sıcak bakmıyorum..yoksa beni de yaz derdim listeye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin aracın için var abi zaten kalıbını benim aracımdan almışlardı.

Bir sonraki kasa için yok sanırım.

Zaten kendim için düşünmüyorum Oğuzhan...

İki kişi bir araya gelip çay içemezken, olmayan bir ürün için forumdan 5 kişi bulmak ve yaptırıp göndermek, sonra da; vay şurası eksik olmuş, burası olmamış diye laf duymak yerine, pas geçmeyi tercih ettim...

Verdiğim linklerin içinde, orta kasa için ürün var... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu gönderdiğiniz linklerde 2011 dese de arayıp sorduugnuzda bir önceki kasayı kast ettiklerini bizim araçlara olmayacağını anlarsınız zaten.

açık renkli veya rengi açılmış bir cam filmi benim aracımda da mevcut fakat yaz günlerinde sivrisinek böcek camı açsanda giremiyor uzun yolda camı açsan içeri rüzgar değil serinliği geliyor vb. çoğaltılabilecek farklılıkları var cam filmine göre.

http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-3-5dr-2009-CAR-SUN-SHADES-BLINDS-TINT-/310333278278?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item48414e0846

bu linktede benzer bir ürünün özelliklerini sıralamış 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

Daha once belirtilen konu ile ilgili KONYA da görüştüğümüz bir aksesuarcinin tavsiyesi üzerine aracıma Ozel perde üretebilecek bir firmanın bayisi olduğunu belirtti. Dedim sen talep et ne zaman benim aracın kalıbından bulup üreterlerse ilk ben alırım forumsan da paylaşırım diye.

Ama fabrika Bursa da ve yoğunluktan bı türlü Kalip çıkaramamışlar ve iki gun once yolum Bursa'ya düştü ve fabrikaya da uğradım kalıpta çıkardılar monttajini da yaptılar 2 saat icinde

Bizim kasa HB dusunen olursa artık Kalip mevcut

Kendilerine mazdanin sedan modelinin de kalıbı lazım ve hatta 2014 Mazda sedan ve Hb icinde Kalip çıkartırlarsa talep potansiyelinin varlığından bahsettim.

Gercekten İlgilenenler olursa fotoları da paylasabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün cam flimlerini söktürdüm ceza yemeden :) Bir önceki kasa aracımda bu perdeden almıştım ve çok memnundum. Mazda servisinde arka kapılar için aynı perdeden vardı. 140-TL ama arka cam için yok. Servistekileri alıp kalıp olunca da arka camı alsam nasıl olur acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cam filmleri zifiri karanlık değilse ceza yemezsin ki, o yüzden mi söktürdün. Ben daha yemedim şeytan kulağına dinamit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cam filmleri zifiri karanlık değilse ceza yemezsin ki, o yüzden mi söktürdün. Ben daha yemedim şeytan kulağına dinamit.

Evet camlar çok siyahtı. Araçta beyaz olunca çok sırıtıyordu. Ayrıca sürüş esnasında gece, görüşü kısıtladığı için söktürdüm. Birde devletin gücünü kullanan kişilerin bana hizmet için orada olduklarını unutup, paşalık yapmalarından sıkıldığım ve muhatap olmak istemediğim için söktürdüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iki arka kapı camlarına

iki kelebek camlarına

ve arka cama toplam 5 parça 100 TL

Konya Özücan Aksesuar da Serkan beyle iletişime geçebilirsiniz.(03322381219)

sabit hattından ulaşamayan arkadaşlar olursa gsm de yazabiliriz.

HB kalıp mevcut ama bizim kasa sedan veya 2014 sedan ve HB için talebiniz olursa da yine yardımcı olacaklarını umuyorum.

resimler geliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka cama takılan perde özelikle gece görüşü etkiliyor mu geri geri giderken arka taraf görünüyor mu?

arka taraf görünüyor koyu cam filmi kadar etkilemiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...